Żołna
Fanka BB :)
A to jest niby dobry wynik jak biorę luteinę 3 razy dziennie?przepraszam, że się wtrącę ale jak wynik proga Cię utwierdził, że masz niedomogę lutealną? Skoro wynosi ponad 13?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to jest niby dobry wynik jak biorę luteinę 3 razy dziennie?przepraszam, że się wtrącę ale jak wynik proga Cię utwierdził, że masz niedomogę lutealną? Skoro wynosi ponad 13?
On jest po zmianie już. Mój poprzedni wyniósł się do innego miasta. Prowadził moje dwie szczęśliwe ciąże. Poszukam później.Zmienić na innego. Ja sie trzymalam prawie 3 lata jednej ginekolog i jak zmienilam na inna to odrazu zadzialala skutecznie..
Ja mam tęczowego bobasa po biochemicznej odrazu![]()
no ale ciąży nie ma, zbliżasz się do okresu więc progesteron spada. Bez brania luteiny miałabyś zapewne ok 2-3.A to jest niby dobry wynik jak biorę luteinę 3 razy dziennie?
Nie Ty pierwsza i pewnie nie ostatniaWybaczcie że tak hurtem odpisałam ale dopiero do domu wróciłam. Wzięłam facelle z rosmana jutro zrobię tego pinka i facelle. Muszę zobaczyć na własne oczy że te pinki są felerne. Aż nie mogę uwierzyć że tak się nabrać dałamodstawiam luteinę i czekam na nowy cykl.
Na szczęście aż tak źle tego nie przeżyłam. Chyba sama nie do końca w to wierzyłamNie Ty pierwsza i pewnie nie ostatniaJak mi kiedyś test pokazał druga kreskę a beta zero to czułam się jakbym straciła ciążę a przecież w niej nie byłam
![]()
Następny cykl będzie udanyNa szczęście aż tak źle tego nie przeżyłam. Chyba sama nie do końca w to wierzyłamchociaż nie powiem, bo już sobie sprawdzałam dokładny termin porodu z om
ale nie ma co gdybać.
Chyba najgorzej było zobaczyć radość w oczach męża z drugiej kreski by po minucie przeczytać ujemny wynik bety![]()
Zrób rano, może za dużo piłaś. Szkoda że bety nie robiłaś wiedziałbyś czy rośnie czy maleje.Kurcze chyba się pospieszyłam na pinku jest kreska zrobiłam drugi to nic zero negatywny.
Zobaczymy jutro .aż mi się wszystkiego odechciało.
Od wczoraj kreska ciemniała
Albo znowu biochem go wtorku nie będzie po nim śladu