Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale właśnie to owulacja nie była, bo ja jestem 5 dni po okresie i właśnie to mnie zaczęło tak pobolewać dzień po miesiączce.z tego co ja wiem , to płyn w zatoce Douglasa świadczy o tym że była owulacja , pękł pecherzyk i płyn który się uwolnil jest tam . Ja przed owu zawsze mam napisane ,,zatoka Douglasa wolna ,, a po mam napisane ,, zatoka Douglasa z płynem ,, czy jakoś tak . Kiedy jak byłam , mówiłam że mega mnie boli podburze i czuję takie rozpieranie , wzdęcia ciężko powiedzieć ( teraz też to czułam sobota niedziela ) to powiedziała że mam dużo płynu w zatoce (byłam świeżo po owu ) i dlatego może mnie boleć bo ten płyn coś tam podrażnia i stąd ból
No nie była to owulacja właśnie. Pisze,że są ślady płynu w zatoce a nie płyn. Ginekolog nic nie mówił, że to zle.ale z tego co wiem , płyn może się tam znajdować z innej przyczyny . Może też wskazywać na jakiś problem ginekologiczny lub moczowy , coś mogło spowodować że on tam jest jeżeli nie była to owulacja
pytanie brzmi czemu chcesz się wykrecic to po 1 ?Na testowanie jesteś zapisana na 22 także jeszcze dużo dużo czasuDziewczyny jeszcze jedną sprawa! W piątek mam urodziny i planowałam je dużo szybszej więc zaprosiłam kilka koleżanek. Jak tu się wykręcic od %%?
nie wiem czy źle w Twoim przypadku , napisałam tylko co może oznaczać . Jeżeli lekarze na sorze nie widzieli nic podejrzanego to dobrze . A nadal cię boli ? Ciekawe skąd te bóle skoro USG i wgl wszystko jest okejNo nie była to owulacja właśnie. Pisze,że są ślady płynu w zatoce a nie płyn. Ginekolog nic nie mówił, że to zle.
Póki ciąży nie ma i testy negatywne to normalnie bym się napiłaDziewczyny jeszcze jedną sprawa! W piątek mam urodziny i planowałam je dużo szybszej więc zaprosiłam kilka koleżanek. Jak tu się wykręcic od %%?
właśnie dlatego pytałam jaki jest powód chęci wykręceniaPóki ciąży nie ma i testy negatywne to normalnie bym się napiła![]()