Cześć dziewczyny, zaczynam dzisiaj 17 tydzień. Wczoraj mialam usg i nadal nie znamy płci
Czy możecie pomóc?
Co myślicie po zdjęciach z badań prenatalnych?
Na badaniach dowiedzieliśmy, że płeć do potwierdzenia na kolejnych :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skoro lekarz nie był w stanie Wam podać płci, to my tu tym bardziejCześć dziewczyny, zaczynam dzisiaj 17 tydzień. Wczoraj mialam usg i nadal nie znamy płciCzy możecie pomóc?
Ona ma 17tc to zaraz polowkowe i pewnie się dowiedząZ zamieszczonych zdjęć niestety nie da się ocenić, ale jak bardzo wam zależy na szybkim poznaniu płci to polecam NIFTY lub saco, można poznać już nawet w 10 tygodniu.
Ja dostawałam informacje "na 70% dziewczynka" "na 90% dziewczynka" na połówkowych potwierdzono dopiero. I te początkowe procenty w sumie mnie trochę wkurzały, bo realnie nadal mógł wyskoczyć chłopak a już trochę się głowa nastawiałaCześć dziewczyny, zaczynam dzisiaj 17 tydzień. Wczoraj mialam usg i nadal nie znamy płciCzy możecie pomóc?
Czy Ty mówisz o mnie ?Moja znajoma cała ciążę słyszała, że będzie mieć dziewczynkę. I to od samego ordynatora szpitala. Urodziła chłopaka.Niestety 80% wyprawki była typowo dla dziewczynki.
Ja osobiście robiłam Nifty, na prenatalnych lekarz potwierdził płeć.