reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Ale chodzi mi o to, że jak przyjdzie tu jakaś nowa dziewczyna, z nowym kontem, nie zna kompletnie forum ani zasad. No to logiczne, że przyjdzie do nas, bo nazwie wątku mamy o dwóch kreskach w danym miesiącu, więc taka dziewczyna pomyśli, że to dla niej. Wtedy powinno się ładnie powiedzieć, że to nie ten wątek i nakierować gdzie ma iść a nie od razu, ze panienka się pochwaliła ale pomyliła wątki.

No nie wiem, jednak chyba "czy ten test jest pozytywny?" nasuwa się bardziej 🤔

reklama
Też się ostatnio zastanawiałam, dlaczego Olka jest na każdych kreskach i zawsze ławeczka skoro starań nie ma ? 🤔 Chyba tak to nie powinno być, prawda ?

@olka11135 możesz się wypowiedzieć, bo ani razu nie widziałam, żebyś zapisała się na testowanie.

Starania są, nie ma owulacji.
Dodaj punkt regulaminu że starania tylko dla tych bez PCO 🙂 i co miesięcznym owulacjami 🙃

Też się ostatnio zastanawiałam, dlaczego Olka jest na każdych kreskach i zawsze ławeczka skoro starań nie ma ? 🤔 Chyba tak to nie powinno być, prawda ?

@olka11135 możesz się wypowiedzieć, bo ani razu nie widziałam, żebyś zapisała się na testowanie.
Dokładnie. A tym bardziej i tak starań nie ma, bo niby czeka na rzekomą owulacje

Nie musiałam szukać. Byłam zapisana na testowanie :) I pamięta kiedy :) bo mam owulacje regularne, jakbym miała z tym problem to poszłabym do lekarza, który by to unormował :)

Wow, dasz namiar na lekarza który unormuje owulacje przy karmieniu piersią? Tylko żeby nie mówił że trzeba odstawić. Będę wdzięczna za cynk 🙂

a to nie twój wątek i nie ty pisałaś te zasady na pierwszej stronie ?
Gdybym mogła założyć wątek ze swoimi zasadami to wyglądałyby inaczej. Ale uszanowałam to, że takie zasady panują na kreskach od lat pewnie i nie zmieniałam ich z szacunku dla Was. Więc skopiowałam zasady, które były co miesiąc takie same. Ja tylko zgłosiłam się do poprowadzenia wątku, a zasady zostawiałam Wam takie same. Jednak jeśli można zmieniać to może któraś z nas prowadząc lutowe kreski zmieni zasady na swoje 😉

reklama
Gdybym mogła założyć wątek ze swoimi zasadami to wyglądałyby inaczej. Ale uszanowałam to, że takie zasady panują na kreskach od lat pewnie i nie zmieniałam ich z szacunku dla Was. Więc skopiowałam zasady, które były co miesiąc takie same. Ja tylko zgłosiłam się do poprowadzenia wątku, a zasady zostawiałam Wam takie same. Jednak jeśli można zmieniać to może któraś z nas prowadząc lutowe kreski zmieni zasady na swoje 😉
Ale nikt nie broni zakładać wątków czy zmieniać zasad. Mówisz, że z szacunku do nas zostawiłaś ale to Tobie one przeszkadzają, więc ja w sumie nei wiem w czym dokładnie tkwi problem i jak możemy go rozwiązać?

Do góry