reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Widocznie akurat dzisiaj przypadł gorszy dzień :)

Matuchno ja w sumie troche zazdroszcze bo ja cholere odczuwam bardzo mocno o ile teraz przy staraniach jest to zacne o tyle bez nich uciazliwe .. :(

Ok. A tutaj tak wpadłaś dzisiaj randomowo dla rozrywki rozumiem ?

Droga forumowiczko, której kompletnie nie znam :) poczytaj więcej niż to co ktoś ci podrzucił :) być może wtedy zrozumiesz sens wypowiedzi :)

I tak jestem mniej empatyczna dla ludzi, którzy wchodzą z butami w czyjeś życie ,bo ktoś napisał coś na forum, czego nie zrozumieli i dorobili sobie ideologie gnojąc go tylko dlatego że akurat maja taki kaprys :) to się popularnie nazywa hejtem i tu ewidentnie wiekszość dzisiejszych wyśmiewaczek powinna sie doszkolić zanim napisze cos na forum co może być szkodliwe ..
Akurat nie jestem tu randomową forumowiczką tylko uczestniczką tego wątku i poprzednich kresek też. Czytam na bieżąco :)
Nie musisz mnie znać ani mojej historii mimo, że na kreskach angażujemy się właśnie w życie i historie innych, nawzajem. Dzielimy się wiedzą, wspieramy, doradzamy, a kiedy trzeba to walimy też prosto z mostu jak coś nie gra. Ale akurat sposobie Twoich wypowiedzi ewidentnie brakuje szacunku i empatii.

reklama
Ale nikt nie broni zakładać wątków czy zmieniać zasad. Mówisz, że z szacunku do nas zostawiłaś ale to Tobie one przeszkadzają, więc ja w sumie nei wiem w czym dokładnie tkwi problem i jak możemy go rozwiązać?

Ja w ogóle nie rozumiem po co się zgłaszać w takim razie na prowadzenie wątku, kopiować zasady, a potem pisać że są głupie 😅

Serio nikt nikogo chyba nie zmusza do prowadzenia kresek i to w takiej a nie innej formie 🙈

Gdybym mogła założyć wątek ze swoimi zasadami to wyglądałyby inaczej. Ale uszanowałam to, że takie zasady panują na kreskach od lat pewnie i nie zmieniałam ich z szacunku dla Was. Więc skopiowałam zasady, które były co miesiąc takie same. Ja tylko zgłosiłam się do poprowadzenia wątku, a zasady zostawiałam Wam takie same. Jednak jeśli można zmieniać to może któraś z nas prowadząc lutowe kreski zmieni zasady na swoje 😉
ale możesz założyć i trzy wątki kreskowe ze swoimi zasadami, nikt ci nie broni.. To forum jest publiczne, robisz co chcesz. A wtedy na twoje kreski zapiszą się dziewczyny, które chcą.

Ja już nie mam zamiaru brać udziału w kreskach, po tym co dziś ujrzałam.
Kiedyś to były fajne wątki, nawet jak były 💩burze. Ale wątki gdzie laska wyzywa osoby z niepłodnością i ktoś jej przyklaskuje są nie dla mnie. Krzyczycie o empatii, a same jej nie macie.

Ja osobiście dziś nikogo nie wyzywałam, a że moje wpisy są oschłe, no cóż nie każdy jest taki sam.

Powodzenia!

ale możesz założyć i trzy wątki kreskowe ze swoimi zasadami, nikt ci nie broni.. To forum jest publiczne, robisz co chcesz. A wtedy na twoje kreski zapiszą się dziewczyny, które chcą.

Ja już nie mam zamiaru brać udziału w kreskach, po tym co dziś ujrzałam.
Kiedyś to były fajne wątki, nawet jak były 💩burze. Ale wątki gdzie laska wyzywa osoby z niepłodnością i ktoś jej przyklaskuje są nie dla mnie. Krzyczycie o empatii, a same jej nie macie.

Ja osobiście dziś nikogo nie wyzywałam, a że moje wpisy są oschłe, no cóż nie każdy jest taki sam.

Powodzenia!
Też niezbyt rozumiem oczekiwania empatii tylko od jednej ze stron, ale odpowiedzi nie uzyskałam 🤷‍♀️

reklama
Do góry