reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

a ja sobie bede w to wierzyła i co mi zrobisz ? Dla Twojej wiadomości ja akurat nie mam ukrytych treści na swoim profilu, bo nie mam nic do ukrycia.. wiec nic nie udowodniłaś :) i Tak mi się wczoraj nie chciało wierzyć w to co dziewczyny pisały, ale z Toba serio jest coś nie ok . No cóż :)
proponuję żebyś napisała do koleżanki na priv jeżeli masz ochotę dalej się wykłócać , ani ja ani większość dziewczyn tutaj nie ma już ochoty tego czytać . Tym bardziej nie nie należysz do tego wątku ☺️ zmęczyłam się już czytaniem tego wszystkiego serio ... Dodatkowo już pisałam to wczoraj , w ten sposób znikają wiadomości innych a może ktoś ma ważne pytanie i potrzebuje porady ...

reklama
no dobra dobra to czekamy razem . Bo jesteś wpisana dzień po mnie . Ale nie ma to tamto ja napewno nie wytrzymam 😅 zresztą jak wczoraj pisałam że zorbilam już 2 ,tak dzisiaj wleciał 3 no i ewidentnie zatrzyk już schodzi a mam 7 dzień po zastrzyku . Kolejny zamierzam zrobić we wtorek , a ten 25 to będzie już taki ostateczny werdykt 😅
Chodź poczekamy razem 😂

no dobra dobra to czekamy razem . Bo jesteś wpisana dzień po mnie . Ale nie ma to tamto ja napewno nie wytrzymam 😅 zresztą jak wczoraj pisałam że zorbilam już 2 ,tak dzisiaj wleciał 3 no i ewidentnie zatrzyk już schodzi a mam 7 dzień po zastrzyku . Kolejny zamierzam zrobić we wtorek , a ten 25 to będzie już taki ostateczny werdykt 😅
a i nie mamy nic przeciwko jak czasami wejdzie tutaj ktoras z dziewczyn którym się udało , lub z jakieś powodu nie jest na kreskach , ale napiszę z jakąś cenna informacja,okej ale takie wchodzenie tutaj i wykłócanie się jest nie na miejscu ....

Ja zbadam 5 dni po i zobaczę u mnie dopiero 11 dzien cyklu więc fo owulacji około 4 dni więc zobaczę jak ta teoria ma się w praktyce

Ja miałam teraz badać proga w grudniu, ale święta itd i nie było czasu.
Teraz nie bardzo widzę sens plus nie bardzo mam możliwość rano.

Planuję, że w lutym wezmę sobie jakiś dzień wolny tylko dla siebie i wtedy się porządniej wreszcie przebadam

proponuję żebyś napisała do koleżanki na priv jeżeli masz ochotę dalej się wykłócać , ani ja ani większość dziewczyn tutaj nie ma już ochoty tego czytać . Tym bardziej nie nie należysz do tego wątku ☺️ zmęczyłam się już czytaniem tego wszystkiego serio ... Dodatkowo już pisałam to wczoraj , w ten sposób znikają wiadomości innych a może ktoś ma ważne pytanie i potrzebuje porady ...
Prosze napisz to swojej kolezance ktora mnie do tablicy wywołuje i tak należe do tego wątku od poczatku jego powstanie :) :* stworzycie sobie lutowy to wtedy nie bede :)

Noo do 25 jeszcze sporo czasu jest :)

Bo ja sobie obiecałam w tym cyklu się nie nakręcać i zrobić zgodnie z wytycznymi czyli jak mi się okres spóźni a najlepiej to kilka dni później. No i teraz - żeby nie kusiło nie kupiłam. Nawet starałam się za bardzo tu nei udzielać by nie kusiło. I zadziałało to aż na dwa dni, bo wczoraj byłam w innym sklepie, rossmann obok no i kupiłam. Ale żeby nie kusiło to dwa. Nieważne że niedaleko domu mam ze trzy rossmanny i 5 aptek - nie, mają mi te dwa wystarczyć. Już dzisiaj dwa razy milam dylemat w łazience ale dzielnie się trzymam. Czuję się trochę jak na odwyku od cukru 😂😂😂

Taaaak, to jest totalnie uzależniające. Ja podziwiam każdą, która testuje w dzień miesiączki czy po :D

reklama
Prosze napisz to swojej kolezance ktora mnie do tablicy wywołuje i tak należe do tego wątku od poczatku jego powstanie :) :* stworzycie sobie lutowy to wtedy nie bede :)
to chyba się nie udziałem wgl , bo nie kojarzę twojego nicku . Ale proszę ,jak jest ***** burza to jesteś pierwsza brawo 👏 to teraz bądź pierwsza i zakończ ta dyskusje 😉

Do góry