reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Będę uczyć w szkole podstawowej integracyjnej :) 🩷 Dla większości to nie jest praca marzeń ale ja czuję powołanie 😅 i już sama myśl sprawia mi wiele radości
Podziwiam Cię bo ja krótki epizod pracy w szkole specjalnej bardzo mocno odchorowałam, za miękka jestem by nie ryczeć po robocie i nie robić wizji „a co jak moje dziecko tez”, straszne to było dla mojej głowy 🫣

reklama
Podziwiam Cię bo ja krótki epizod pracy w szkole specjalnej bardzo mocno odchorowałam, za miękka jestem by nie ryczeć po robocie i nie robić wizji „a co jak moje dziecko tez”, straszne to było dla mojej głowy 🫣
Kurde to ja chyba mam mocną głowę bo myślę sobie, że dam radę 😅 dam radę i w pracy i z dzieckiem z niepełnosprawnością… może dlatego, że mam w rodzinie dziecko z zespołem downa i widzę, że to nie koniec świata, a wręcz początek :)

Nie jest to taki zły pomysł ☺️ wiele dziewczyn uciekło na wątek o in vitro też bo czasem podczytuje no albo się im udało ❤️ więc czemu by nie założyć wątku o niepłodności
Ano właśnie - wątek IVF super sprawa, ale część z nas do tego kroku nie doszła (i oby nie musiała), bo albo nadal się diagnozuje, albo już leczy ale w inny sposób. I jesteśmy takie jakby… pomiędzy 😅

Kurde to ja chyba mam mocną głowę bo myślę sobie, że dam radę 😅 dam radę i w pracy i z dzieckiem z niepełnosprawnością… może dlatego, że mam w rodzinie dziecko z zespołem downa i widzę, że to nie koniec świata, a wręcz początek :)
No dla mnie to jest jeden z powodów dla których tak bardzo panikuję, bo bardzo ale to bardzo przezywalam że te wszystkie dzieci takie biedne (różne tam były schorzenia, wiadomo) i że ci rodzice tacy dzielni etc. Może po dłuższym czasie bym ogarnęła ale skończyło się zlecenie i przestałam wyć w autobusie wracając do domu i szczerze to odetchnęłam

Mnie to kiedyś zastanawiało od czego to zależy. W sensie że jednym długo trzyma, a innym szybko odpuszcza 🤔
Też właśnie mnie to zawsze zastanawiało. Mi się zazwyczaj utrzymywało długo i jak widać w tym przypadku również.
Kurczę trochę szkoda, bo się stresuje i chciałabym już wiedzieć czy się udało 🫣 no ale muszę trochę poczekać dłużej niż te 5-6 dpt. Ale z drugiej strony to dobrze, bo już będę miała pewność w którą stronę to idzie i nie będę się łudziła, że jeszcze coś się pojawi.

Ano właśnie - wątek IVF super sprawa, ale część z nas do tego kroku nie doszła (i oby nie musiała), bo albo nadal się diagnozuje, albo już leczy ale w inny sposób. I jesteśmy takie jakby… pomiędzy 😅
To racja ale jak tam czasem wchodze to naprawdę mnóstwo porad i wsparcia. A zapytam...myślicie że jest sens zrobić test owu dziś jak nie robiłam wcześniej. Jestem w 16 DC, jajniki mnie bolą i śluz obiecujący i jestem ciekawa co by wyszło🙈. Premom mi wyliczyło owu na jutro więc by się zgadzało. Seks byl wczoraj i ma być jutro. Dziś mi się nie bardzo chce ale kurde może warto by bylo

reklama
To racja ale jak tam czasem wchodze to naprawdę mnóstwo porad i wsparcia. A zapytam...myślicie że jest sens zrobić test owu dziś jak nie robiłam wcześniej. Jestem w 16 DC, jajniki mnie bolą i śluz obiecujący i jestem ciekawa co by wyszło🙈. Premom mi wyliczyło owu na jutro więc by się zgadzało. Seks byl wczoraj i ma być jutro. Dziś mi się nie bardzo chce ale kurde może warto by bylo
Ja bym nie robiła testu tylko działała 🤪

Do góry