reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Jakie macie podejście do wakacji, jak je planujecie to bierzecie pod uwagę że możecie być w ciąży czy raczej nie?
Ostatnio zarezerwowaliśmy wyjazd poza Europę. Do tej pory nie chciałam ze względu na to że przecież będę w ciąży... Ale teraz już machnęłam ręką, co ma być to będzie. A jednak obawy w głowie siedzą 🤔

reklama
Jakie macie podejście do wakacji, jak je planujecie to bierzecie pod uwagę że możecie być w ciąży czy raczej nie?
Ostatnio zarezerwowaliśmy wyjazd poza Europę. Do tej pory nie chciałam ze względu na to że przecież będę w ciąży... Ale teraz już machnęłam ręką, co ma być to będzie. A jednak obawy w głowie siedzą 🤔
My lecimy do Turcji albo Tunezja.
Nie biorę pod uwagę ciąży bo tyle czasu jej niema .
Żyjemy normalnie.
Jeśli BG się udało to chyba dodatkowe ubezpieczenie tylko .
Dlatego w wakacje mam zamiar dobrze się bawić na urlopie

Większość dziewczyn żyje normalnie bo jak inaczej.
Nie wyobrażam sobie przez np 5 lat nie jeździć na wakacje bo może będę w ciąży.

Tak samo wiele z nas uprawia sporty, korzysta z różnych rozrywek, pije alkohol czy je jakieś rzeczy których nie można w ciąży 🙂

Właśnie dziewczyny apropo wakacji. Gdzie się wybieracie, co polecacie? Bo nie wiemy jaka destynacje obrać (nie Polska). Młody jedzie z dziadkami do Maroka więc mamy okazję wyskoczyć gdzieś sami

Właśnie dziewczyny apropo wakacji. Gdzie się wybieracie, co polecacie? Bo nie wiemy jaka destynacje obrać (nie Polska). Młody jedzie z dziadkami do Maroka więc mamy okazję wyskoczyć gdzieś sami

Jak sami to ja bym wybrała jakieś miejsce gdzie można dużo pozwiedzać bo ja lubię, więc pewnie jakaś np Madera jeżeli nie byliście, Włochy czy Grecja też zawsze na topie

Mamy już zarezerwowane zagraniczne wakacje na wiosnę, mam nadzieję, że w razie czego będzie dobrze 😉

reklama
Do góry