reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Zakaz na ruch kilkumiesięczny? Dlaczego? Miałaś laparoskopię czy laparotomię? Ja byłam na chorobowym 6 tyg a po chorobowym żyję i pracuje całkiem normalnie, ćwiczę też.

O ile dobrze kojarzę, to po farmakologii jest zakaz chyba z 6 miesięcy intensywnych ćwiczeń, nie pamiętam dlaczego ale faktycznie też miałam takie zalecenia. Tak samo jak jest totalny zakaz starań w tym czasie.
Także zdecydowanie po zabiegu jest wszystko szybciej - ma to swoje plusy i minusy oczywiście

reklama
Jak mówię że są to serio je widać, ja nei szukam cieni. Pewnie i tak za kilka dni już będzie po zawodach jak ostatnio, ale przynajmniej się wyjaśniło czemu pies wiecznie przy mnie łazi 🤪
Ale ja Ci wierzę !! Kocham pozytywne testy !! 🙈😘
Wcale tak być nie musi. Trzymam mocno kciuki ,żebyś nie wracała na kreski !!!! ♥️

Ej w sumie ile mam odczekać żeby zrobić z mniejszą czułością? Pić czy nie pić? To jak tamten będzie pozytywny to Wam wrzucę 😂😂😂

Ale ja Ci wierzę !! Kocham pozytywne testy !! 🙈😘
Wcale tak być nie musi. Trzymam mocno kciuki ,żebyś nie wracała na kreski !!!! ♥️
Ja to z tych ślepych, kreska naprawdę musi dawać po oczach bym widziała. Ale nie ukrywam że trochę się obawiam, boję się że znów Biochem albo znów cp. Jakoś nie wierzę że będzie dobrze, siknelm tylko po to by wiedzieć czy mnie nie powaliło

reklama
możliwe że sobie wkręcam bo kilka razy zrobiło mi się niedobrze, dzisiaj też z rana i teraz jak powąchałam kawę, więc no chyba jednak sikne bo nie wiem czy umawiać gina czy psychoterapię

Mi jest niedobrze 3 dzień xD, mam metaliczny posmak w ustach xD i jeszcze dzisiaj mi się śniło to samo co przy poprzedniej ciąży xD - nooo tylko ja to objawy mam w 5tc najwcześniej :D

Do góry