reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
No ja właśnie w piątek nie piłam, w sobotę jedna w niedzielę jedna ale dzisiaj w pracy nie wiem czy dotrwam na jednej czy nie skończy sie na dwóch;p tak zawsze piłam.
Przy 1 transferze męczyłam się bez kawy bo mąż wyczytał, że to szkodliwe. Jakoś przy kolejnych już nie miałam oporów 🤣 tylko ograniczyłam już jakiś czas temu jedna kawkę z mlekiem dziennie. tak mi bardzo brakuje kawy 🥲

Hej Dziewczyny 🙂 ja już w połowie stymulacji, pierwszy tydzień tylko wieczorne zastrzyki z Recovelle, a dziś do porannej kawki wjechał zastrzyk z Orgalutranem.
Co za skurczybyk bolesny! 😱
W środę mamy USG kontrolne. Od dwóch dni czuję w dole brzucha, że coś się tam dzieje.

Czy któraś z Was miała transfer w Klinice Bocian w Katowicach? Jak tam to przebiega?

Hej Dziewczyny 🙂 ja już w połowie stymulacji, pierwszy tydzień tylko wieczorne zastrzyki z Recovelle, a dziś do porannej kawki wjechał zastrzyk z Orgalutranem.
Co za skurczybyk bolesny! 😱
W środę mamy USG kontrolne. Od dwóch dni czuję w dole brzucha, że coś się tam dzieje.

Czy któraś z Was miała transfer w Klinice Bocian w Katowicach? Jak tam to przebiega?
Transfer bardzo sprawnie 🙂 przychodzi się godzinę wcześniej, pobierają krew i badają progesteron, a w tym czasie trzeba zapełnić pęcherz.
Pani położna sprawdza czy jest pełny pęcherz, a sam transfer to chwila. Leży się kilka minut i do domu 🙂

@Karolina_123 jak się czujesz? Kiedy testujesz? Ja wystestuje chyba w 6dpt nie wcześniej jak nie w 7. Nic nie czuje oprócz senności po prolutexie ale to chwilowe i przechodzi jakby spadek insuliny.

Dziewczyny wy piłyście kawę pobtransferze?
ja piłam teraz jedną - ale nie smakowała mi. A po pierwszym transferze tylko melisę. Dziś w pracy zrobiłam sobie kawę jak zwykle ale mi nie smakuje 🫣🫣 no wszystko w pracy mi śmierdzi

@Karolina_123 jak się czujesz? Kiedy testujesz? Ja wystestuje chyba w 6dpt nie wcześniej jak nie w 7. Nic nie czuje oprócz senności po prolutexie ale to chwilowe i przechodzi jakby spadek insuliny.

Dziewczyny wy piłyście kawę pobtransferze?
Normalnie 😅 bałam się, że po dupku, będę się gorzej czuć, bo wiele dziewczyn go odczuwa, ale na mnie chyba źle nie działa i czuję się dobrze. Jedyne co to budzę się grubo przed budzikiem i o dziwo jestem wyspana, mimo że ja to jestem ogromnym śpiochem, mam po milion drzemek i nie wstaje przed 7, tak teraz 6 i wstaje na równe nogi 😂

Ja cały czas testuje żeby zobaczyć jak się wypłukuje ovi, ale coś słabo schodzi, więc chyba po prostu pójdę na betę w czwartek bądź w piątek.

Ten mocniejszy jest z soboty czyli 9 dni po zastrzyku a 2dpt, a ten jaśniejszy z dziś czyli 11 dni po ovi.
IMG_6649.jpeg

reklama
Do góry