Karolina_123
Fanka BB :)
Nie, robiłam co 2 dzień, ale pewnie jak już mi trochę zbladła będę robiła codziennie. Choć muszę oszczędzać testy, bo mam tylko 5, a nie mam zamiaru kupować więcejcodziennie robisz?
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, robiłam co 2 dzień, ale pewnie jak już mi trochę zbladła będę robiła codziennie. Choć muszę oszczędzać testy, bo mam tylko 5, a nie mam zamiaru kupować więcejcodziennie robisz?
Każda przechodzi inaczej. Nie wiadomo jak lepiej. Ja wczoraj jeszcze nic nie czułam. Dzisiaj takie klucie, prędzej dyskomfort, a z przejmowania sie to ciężko powiedzieć czy to taki bol jak na okres? Sama nie wiem. Do tego mam jakieś problemy żołądkowe to też nie pomaga...Kurcze tak czytam, że każda odczuwa jakieś dolegliwości, a ja kompletnie nic nie czuję, nawet żadnych przeczuć. Czasem nawet zapominam, że w ogóle miałam transfer.
Myślę, że jeszcze trochę będziesz czuła taki mętlik w głowie, ale pamiętaj, że już duża część strachu jest za tobą.U mnie kolejne oczekiwanie ,dziś byłam na oficjalnej becie w klinicewynik ma być do wieczora .Prócz tego umówili mnie na 28.01 na pierwsze USG .W głowie mam mętlik emocji szczęście i strach .
Pierw trzeba potwierdzić. Ty w środę miałaś transfer. Robiłaś dzisiaj? Bo z soboty dobrze doczytałam że ta jaśniejsza kreska po zaszczyku?Myślę, że jeszcze trochę będziesz czuła taki mętlik w głowie, ale pamiętaj, że już duża część strachu jest za tobą.
Trzymam mocno kciuki oby ten strach szybko minął i żebyś mogła jak najszybciej w pełni cieszyć się z ciąży![]()
W czwartek miałam.Pierw trzeba potwierdzić. Ty w środę miałaś transfer. Robiłaś dzisiaj? Bo z soboty dobrze doczytałam że ta jaśniejsza kreska po zaszczyku?
To w czwartek testujesz? Bo to jutro może Co jeszcze ovi pokazać? Trzymam mocno kciukiW czwartek miałam.
Nie ta jaśniejsza jest z dziś, a ta ciemniejsza z soboty.
Sama nie wiem kiedy będę testować, najrozsądniej było by w czwartek/piątek. Jutro myślę, że sobie odpuszczę, bo na pewno jeszcze będzie ovi pokazywało.To w czwartek testujesz? Bo to jutro może Co jeszcze ovi pokazać? Trzymam mocno kciuki![]()