reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Powiedzcie czy po takim poronieniu jak u mnie gdzie beta doszła tylko do 175. Dziś 6 dzien. Plamienia już są nie wielkie brązowe. Mogę z wizytą poczekać do poniedziałku? Przelozyli mi ze środy bo lekarz chory....
:( .
Jeśli nie ma skrzepów, nie boli to chyba nie powinno być problemu.

reklama
Powiedzcie czy po takim poronieniu jak u mnie gdzie beta doszła tylko do 175. Dziś 6 dzien. Plamienia już są nie wielkie brązowe. Mogę z wizytą poczekać do poniedziałku? Przelozyli mi ze środy bo lekarz chory....
myślę że jeżeli dobrze się czujesz , nie ma mocnego krwawienia ani boli to tak . Jednak nie wiem czy ja osobiście nie powtórzyła bym jeszcze bety aby sprawdzić jak sprawa wygląda . Ostatni raz miałaś 90 prawa ? Sprawdzałaś sobie jeszcze na jakim jest poziomie ?

myślę że jeżeli dobrze się czujesz , nie ma mocnego krwawienia ani boli to tak . Jednak nie wiem czy ja osobiście nie powtórzyła bym jeszcze bety aby sprawdzić jak sprawa wygląda . Ostatni raz miałaś 90 prawa ? Sprawdzałaś sobie jeszcze na jakim jest poziomie ?
była 60.
Myślisz że potrzebna? Nie, nie powtarzałam.

głupie pewnie pytanie ale w jakim celu? Sory ale naprawdę moja głowa nie myśli na chwilę obecną
myślę że dla spokoju swojej głowy . Znam siebie i wiem że napewno bym się martwiła czy napewno spadło do 0 , dla mnie wysokość 60 była by jeszcze wysoka i moja głowa pewnie by sobie wkrecala różne scenariusze. Jeżeli czujesz się spokojna i czujesz że nie potrzebujesz powtarzać to nie musisz tego robić . Mnie moja lekarka przy biochemię kazała powtarzać kilka razy aż beta będzie zerowa . Robiłam do około 6 i już nie powtarzałam

reklama
myślę że dla spokoju swojej głowy . Znam siebie i wiem że napewno bym się martwiła czy napewno spadło do 0 , dla mnie wysokość 60 była by jeszcze wysoka i moja głowa pewnie by sobie wkrecala różne scenariusze. Jeżeli czujesz się spokojna i czujesz że nie potrzebujesz powtarzać to nie musisz tego robić . Mnie moja lekarka przy biochemię kazała powtarzać kilka razy aż beta będzie zerowa . Robiłam do około 6 i już nie powtarzałam
długo Ci się utrzymywała?

Do góry