reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
niestety z testami bywa różnie , na jednym widać testowa na drugim nie mimo tej samej firmy 😔 jak ja mówię ja pinom nie ufam jednak najlepiej jak powtórzysz sobie test jutro rano , jeżeli coś wyjdzie to najlepiej iść na betę . Sama mam taki plan ,jeżeli jutrzejszy test będzie taki sam lub ciemniejszy (na co bardzo mocno liczę ) to pojadę na betę i w piątek powtórzę ☺️
Nie wiem jak to jest że mi się na pinkach ani żadnych innych nawet testowa nigdy nie pokazała🙈 no raz jak w ciąży byłam a tak to nigdy

Zaczął mnie do tego wszystkiego lewy jajnik jakby ,,ciągnąć,, ciężko opisać to uczucie
Ale coś czuję że przyjdzie 🐒
Nie nastawiam się że uda mi się zajść w ciążę za 1 razem bo to serio byłby cud.
Dlatego raczej mam taki chill

To ja niestety miałam sytuację że pokazał mi kreskę i to naprawdę nie cień cienia ,tylko normalna kreskę ( znikała po 2 dniach ) w dzień śmierci mojej mamy . Później miałam też chyba z raz jeszcze cień który okazał się fałszywy , miałam że 2 razy tak że nie pokazał noc nawet kontrolnej , i nawet ostatnio w grudniu pokazał jakiś cień cienia który dodawałam na watek i też dziewczyny widziały . Jakoś nie umiem im zaufać , kupuje je tylko jak nie ma nic innego . Jednak trzymam kciuki żeby u ciebie to nie była fałszywa kreska 🥰🤞

Dzisiaj wygląda tak . Może nie jest to gruba wyraźna krecha ( taka jakbym chciała zobaczyć ) ale moim zdaniem jest ciemniejsza , no i chyba za ciemna jak na 11 dzień po zastrzyku 🤔 co myślicie ?

Załączniki

• a2940a47-966e-4015-9c6f-9bc5b0c577cf.jpeg
    a2940a47-966e-4015-9c6f-9bc5b0c577cf.jpeg
    42,3 KB · Wyświetleń: 156
No jest ciemniejsza tylko beta Pradę powie i Prożek.
Powodzenia
Ja dopiero po owulacji jestem.
Test dopiero za 10 dni czyli na koniec miesiąca lub 1 lutego

reklama
Do góry