reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Lekarka kazała mi brac estrofem jak wynik progesteronu w 1 dc będzie mniejszy niż 1. Niestety wyszedł większy. Czy to oznacza, że będę miała przesunięty transfer o kolejny miesiąc?

na stronie diagnostyki 14-24 dni ale nie wiem czy to to?

Kariotyp z limfocytów krwi obwodowej - badanie cytogenetyczne
Tak, to to. I pamiętaj że to badanie powinno się robić u obojga partnerów. I te 14-24 dni stawiam że robocze a nie kalendarzowe. Ja akurat robiłam w synevo (które wysyła do gyncentrum) rok temu jeszcze przed szałem programu i czekałam w miarę krótko bo trzy tygodnie.

reklama
🙂 niby tak… ale jak czytam historie, że komuś z 14 pęcherzyków przeżyły 2 zarodki do transferu, to tracę nadzieję 😓
Doktor na pierwszej wizycie widział 10, a teraz mówi że tylko 3 urosły…
Ja wiem i rozumiem, ale nie przejmuj się na zapas.
Ile ludzi tyle różnych historii w necie i nie ma się tym co zbytnio sugerować.

Do góry