Klemensa
Fanka BB :)
Nie biorę, było 29,5 spadło do 27.5a jakiej wysokości ten progesteron ? Bo nie pamiętam jaki miałaś ostatnio , bierzesz jakieś wspomagacze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie biorę, było 29,5 spadło do 27.5a jakiej wysokości ten progesteron ? Bo nie pamiętam jaki miałaś ostatnio , bierzesz jakieś wspomagacze ?
Nie mam pojęcia w tym cyklu...niestety, podejrzewam ale pewności nie mamto zależy kiedy miałaś owu ,jak 10-11 dni temu to beta już powinna coś pokazać![]()
to dalej bardzo ładny progesteron , także się nie stresujNie biorę, było 29,5 spadło do 27.5
jak i tak idziesz , nie szkoda ci zapłacić to ja bym zrobiła . A nóż widelec już coś wyjdzieNie mam pojęcia w tym cyklu...niestety, podejrzewam ale pewności nie mam![]()
PięknieTo już chyba nie jest zastrzyk
Zobacz załącznik 1684515
Byłam dziś rano na becie, wynik mają być dopiero na wieczór.
jak będzie termin na jutro to nawet na jutro, chyba powinna widzieć czy pęcherzyk jest w macicy przy tej becie?
Powiedzcie mi, 4 dni przed okresem mogę na luzie betę zrobić? Chodzi mi to trochę po głowie, bo i tak idę badac wit d i morfo..
Jesli tak będzie to padnę tam, mam dzisiaj dzwonić by upolować termin na jutro z którego ktoś zrezygnujeU mnie przy takiej becie był malutki 3mm pęcherzyk w macicy![]()
Czyli mogę już wpisaćPróg mi spadł o 2 jednostki
Beta 980
Czyli w sumie beta wzrosła trzykrotnie, nie wiem czy dobrze![]()
ZapisałamHej po chwilowej przerwie wracam na forum . Proszę o wpisanie na ławeczkę. Jesteśmy bo badaniu nasienia , czekam wyniki reszty moich badań i w niedzielę jadę na konsultacje