reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
@morticia_adams podejrzewasz w którym w ogóle możesz być dniu? Bo mi pokazuje flo 4+6 ale to z okresu a ja myślę że 4+2, licząc że dzień owulacji to była niedziela 12 stycznia.
Musisz sobie liczyć zgodnie z datą transferu, jest na necie taki fajny kalendarz daty porodu chyba Malinowskiego, poda ci tam datę porodu i dokładny wiek ciąży na podstawie daty transferu. U mnie dziecko o 3 dni większe, ale lekarz woli pozostać przy dacie porodu z transferu

@morticia_adams podejrzewasz w którym w ogóle możesz być dniu? Bo mi pokazuje flo 4+6 ale to z okresu a ja myślę że 4+2, licząc że dzień owulacji to była niedziela 12 stycznia.
Ja liczę na podstawie pierwszego dnia ostatniej miesiączki (27.12) i wychodzi 4w4d albo 4w5d. Jedna to nawet pokazuje końcówkę 5tego tygodnia, oszukistka jedna 😜

Dziewczyny wszystkie kciuki na pokład ,jadę na pierwsze USG po transferze .Samopoczucie fatalne stres ogromny a od wczoraj coraz bardziej dokuczają mdłości .Oby u kropka wszystko było dobrze .
Czekamy!
Happy I Like It GIF

Musisz sobie liczyć zgodnie z datą transferu, jest na necie taki fajny kalendarz daty porodu chyba Malinowskiego, poda ci tam datę porodu i dokładny wiek ciąży na podstawie daty transferu. U mnie dziecko o 3 dni większe, ale lekarz woli pozostać przy dacie porodu z transferu
U mnie tak samo, od początku dzidzia wskazuje na plus 3 dni ale lekarz się trzyma daty transferu. @Agunia1401 wpisz w necie kalkulator Malinowski I tam ci wyjdzie
Ja tak miałam z pierwsza ciąża, aplikacja policzyła termin porodu 07.03 a lekarze jeden z usg ustalił 27.02 a drugi z prenatalnych 29.03 ten norweski, wody odeszły 07.03 a urodziłam 08.03 wg aplikacji w terminie WD lekarza ponad tydzień po terminie. A dziecko po prostu cały czas było w górnych normach, bo miała 3960g i 56cm

reklama
Do góry