reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

In vitro 2024 - refundacja

@Motylkowa! a jak tam u Ciebie, jak się czujesz? 🩷

@anyżowa a Wy już się odnaleźliście w nowej rzeczywistości? ☺️
Hehe odnaleźć już się odnalazłam, ale często gęsto nie wiem jak żyje🙈😆 totany brak czasu na cokolwiek, mała zdominowała naszą rzeczywistość. Przylepa ma już 2 i pół miecha.
Jest naszą pociechą na 102, ale lekko nie ma- pokochała ręce i jest słabo odkładalna😬 męża nie ma od rana do wieczora, jestem z nią sama, więc zmęczenie jest na porządku dziennym. Jej uśmiech wynagradza trudy i to że nie jest łatwo.🥰 Niestety ma kolki nadal, więc wieczory to Nasza najgorsza pora dnia, mam nadzieje że już niebawem bedziemy mieć ten etap za sobą, bo bidulka się męczy i cierpi a my razem z nią😩
Teraz też więcej marudzenia, gorzej ze spaniem i jedzeniem i jeszcze większa potrzeba bliskości, wiąże to ze skokiem rozwojowym. Piszę to z tą małą cwaniarką na rękach, właśnie sprawdza jednym okiem czy aby napewno jestem🙈 ale jak tu jej nie kochać, tyle czasu walczyliśmy o to żeby móc się spełnić w roli rodzica i o te nieprzespane noce😁 byle do przodu, aby rosła była zdrowa i zadowolona, jest naszym szczęściem największym.

A jak u Was i u Zosi?🙂

reklama
Pamiętam! Wy sobie myślicie, że ja nie zwracam uwagi z kim gadam? 😁 Może nie pamiętam każdej historii, ale Nicki kojarzę!
Spróbowałabyś nie pamiętać to poszedł by laczek
Mom Reaction GIF by Robert E Blackmon

🤣

Do góry