reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ale tu cisza ;)

Nie sądziłam, że kiedyś nastanie ten dzień.

Udało się. Wiem, że to wcześnie, wiem, że wszystko się może zdarzyć. Ale postanowiłam cieszyć się tym od pierwszego momentu i cieszyć się wszystkim, co będzie dane mi przeżyć. Dlatego nie czekam do USG, chciałam się podzelić.
4 transfery, 2 procedury, 2 inseminacje, 3 histeroskopie, 4 biopsje endometrium, tysiące PLN, garście supli, tabletek, hormonów, zastrzyków, globulek. 5 lat. 5 lat!!!
A mój widok dziś rano to to:
Zobacz załącznik 1727013
dziś 13dpt.

Nie jestem w stanie w to uwierzyć nawet na chwilę. To jest równoległa rzeczywitość i to nie są moje testy i to nie są moje rosnące bety. To się nie dzieje 🥺🥺

Codziennie robię testy i patrzę jak ciemnieją. Nosze je ze sobą wszędzie, nawet do pracy, żeby się upewnić, ze ta kreska nie zniknęła.
Ryczę.
Bardzo mocno Ci kibicowałam i wiedziałam, że wkońcu Ci się uda jak tylko się nie poddasz !! 😍 Ogromne gratulacje ! Rośnijcie zdrowo!! ❤️

reklama
Ale tu cisza ;)

Nie sądziłam, że kiedyś nastanie ten dzień.

Udało się. Wiem, że to wcześnie, wiem, że wszystko się może zdarzyć. Ale postanowiłam cieszyć się tym od pierwszego momentu i cieszyć się wszystkim, co będzie dane mi przeżyć. Dlatego nie czekam do USG, chciałam się podzelić.
4 transfery, 2 procedury, 2 inseminacje, 3 histeroskopie, 4 biopsje endometrium, tysiące PLN, garście supli, tabletek, hormonów, zastrzyków, globulek. 5 lat. 5 lat!!!
A mój widok dziś rano to to:
Zobacz załącznik 1727013
dziś 13dpt.

Nie jestem w stanie w to uwierzyć nawet na chwilę. To jest równoległa rzeczywitość i to nie są moje testy i to nie są moje rosnące bety. To się nie dzieje 🥺🥺

Codziennie robię testy i patrzę jak ciemnieją. Nosze je ze sobą wszędzie, nawet do pracy, żeby się upewnić, ze ta kreska nie zniknęła.
Ryczę.
Gratulacje ♥️♥️ nie raz myślałam o Tobie. Bardzo się cieszę Twoimi kreseczkami i że wróciłaś do nas z taką nowiną :) korzystaj w pełni z tej radości, bo mimo że na początku ciężko nam uwierzyć, że to się dzieje na prawdę to czas w ciąży bardzo szybko leci :)

Bardzo mocno Ci kibicowałam i wiedziałam, że wkońcu Ci się uda jak tylko się nie poddasz !! 😍 Ogromne gratulacje ! Rośnijcie zdrowo!! ❤️
A kto nie kibicował ladycaro? Chyba wszyscy 🥰 a Ty z kolei proszę napisać na starej grupie marcowej co u Was, jakie imię , jak sie czujesz itd.
To i ja sie wychyle, @LadyCaro pewnie mnie nie znasz, nie pamiętasz, ale ja tez Ci kibicowałam 😁😁😁 ogromne gratulacje i rośnijcie zdrowo 🥰

A kto nie kibicował ladycaro? Chyba wszyscy 🥰 a Ty z kolei proszę napisać na starej grupie marcowej co u Was, jakie imię , jak sie czujesz itd.
To i ja sie wychyle, @LadyCaro pewnie mnie nie znasz, nie pamiętasz, ale ja tez Ci kibicowałam 😁😁😁 ogromne gratulacje i rośnijcie zdrowo 🥰
Pamiętam! Wy sobie myślicie, że ja nie zwracam uwagi z kim gadam? 😁 Może nie pamiętam każdej historii, ale Nicki kojarzę!

reklama
kochana! Dziękuję. Mam nadzieję, że dotrwam do etapu serca, tak bardzo się boję.
Pamiętam, że myślałam tylko, zeby zoabczyć dwie kreski - to co dalej zupełnie mnie już nie obchodziło.
Potem pozytywna beta, potem przyrost... Nie wierzę, że to dzieje się mi. Naprawdę, jakby to działo się inne kobiecie, jakbym oglądała testy kogoś innego.
I feeeeeeel you girl!!!! Ale na pewno wszystko będzie super! Mega mega gratulacje tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki ❤️❤️❤️ mega mega mega się cieszę, że ta historia tak się rozwija ❤️❤️❤️ całujemy gorąco ❤️❤️❤️❤️

Do góry