bzzz1
Fanka BB :)
2 dni przed transferem 3 X dziennie po 2 tabletki. Po transferze to nospe 3 X dziennie.Dziewczyny jeszcze mam pytanko.
Odnośnie zarzywania magnezu.
Ile tego brać i czy przed czy po transferze.
I co jeszcze dołożyć do tego?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
2 dni przed transferem 3 X dziennie po 2 tabletki. Po transferze to nospe 3 X dziennie.Dziewczyny jeszcze mam pytanko.
Odnośnie zarzywania magnezu.
Ile tego brać i czy przed czy po transferze.
I co jeszcze dołożyć do tego?
Aaaa to teraz rozumiemGdzieś czytałam, że to zwiększa receptywnosc endometrium![]()
Ja bez żadnych komplikacjiDziewczyny, czy też miałyście różne jazdy po gonapeptylu? Może ktoś pocieszy bo jak na razie to mi tylko dochodzą skutki uboczne a to dopiero 3 dzień na nim![]()
Kurcze zazdroszczęJa bez żadnych komplikacji
I magnez też po transferze?2 dni przed transferem 3 X dziennie po 2 tabletki. Po transferze to nospe 3 X dziennie.
O kwasie foliowym pamiętaj i omedze. Jako staraczki to cały czas powinnyśmy pićI magnez też po transferze?
Dość sporo tego magnezu![]()
Ja w dniu transferu przed transferem badałam i wysłali mnie na Vito i w ciągu 2 godzin miałam wynik. Tak jest jak najbardziej sensJeszcze się zastanawiam nad zbadaniem progesteronu jutro jest to sens?
Czy przed transferem badają?
Który ty dzień dzisiaj masz?He he ja też mam gdzieś w sobie przeczucie, że będzie dziewczynka .
Po transferze tylko nospe mi kazaliI magnez też po transferze?
Dość sporo tego magnezu![]()