Karolina_123
Fanka BB :)
ale Lea już jest dawno po 1 trymestrze, niedługo zacznie się trzecipo 1 trymestrze odpusciwszystko sie ustabilizuje. Sa wyjątki ze nudności i wymioty trzymają dłużej ale to rzadkość
![]()
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale Lea już jest dawno po 1 trymestrze, niedługo zacznie się trzecipo 1 trymestrze odpusciwszystko sie ustabilizuje. Sa wyjątki ze nudności i wymioty trzymają dłużej ale to rzadkość
![]()
ale Lea już jest dawno po 1 trymestrze, niedługo zacznie się trzeci![]()
My robiliśmy kariotypy w Katowicach w Bocianie ,jest też dobre laboratorium na Bocheńskiego również w Katowicach ( test DNA ) u nich korzystaliśmy z badania materiały poronnego .A możecie polecić dobrego genetyka?
Trzymam kciukiKazałam mężowi zadzwonić do kliniki i spytać o nasze zarodki ale powiedzieć mi dopiero jak wrócę z pracy
Nie posłuchał, zadzwonił do mnie od razu:
wszystkie trzy wciąż są z namidzielne maluchy
Jutro rano transfer. Najchętniej zasnęłabym na te 20 godzin żeby już o tym nie myśleć!
Ale ja kończę 26tc…po 1 trymestrze odpusciwszystko sie ustabilizuje. Sa wyjątki ze nudności i wymioty trzymają dłużej ale to rzadkość
![]()
Fajny mąż, mój by w życiu nie zadzwonił. On się w to nie miesza heheKazałam mężowi zadzwonić do kliniki i spytać o nasze zarodki ale powiedzieć mi dopiero jak wrócę z pracy
Nie posłuchał, zadzwonił do mnie od razu:
wszystkie trzy wciąż są z namidzielne maluchy
Jutro rano transfer. Najchętniej zasnęłabym na te 20 godzin żeby już o tym nie myśleć!
współczujęAle ja kończę 26tc…