nieznośne_poplątanie
Moderator
Są jakieś normy dla estradiolu przed transferem na cyklu naturalnym?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też trzymam za Ciebie!Trzymam kciuki️
Dawaj znać jutro jak będziesz po
Obyśmy razem za ponad tydzień mieli powody do cieszenia️
️
️
️
![]()
Może spróbuj go zaangażować delikatnieFajny mąż, mój by w życiu nie zadzwonił. On się w to nie miesza hehe
Jego rola skończyła się na oddaniu spermy
Nie ma czasu. Ja nie pracuje (tak wiem mam ten komfort) a on nadrabia. Mamy firmę.Może spróbuj go zaangażować delikatniewiesz, panowie są trochę zagubieni w tym wszystkim, zwłaszcza, że cała batalia rozgrywa się w naszym ciele i wszystko jest na razie takie niewidzialne
![]()
Kochana mój syn urodził się 36+4 a ja wymiotowałam jeszcze tydzień przed porodem.Ale ja kończę 26tc…
Współczuję, miałaś ciężko. A jak tam w ogóle samopoczucie?Kochana mój syn urodził się 36+4 a ja wymiotowałam jeszcze tydzień przed porodem.
Najlepiej zapytać jednak w swojej klinice jak oni do tego podejdą. Czytałam bardzo podobne pytanie na grupie o in vitro na Facebooku parę miesięcy temu i nie było jednego standardowego podejścia…Cześć,
Mam pytanie dotyczące sytuacji po nieudanym transferze in vitro. Blastocysta była przebadana genetycznie metodą PGS. Niestety, ciąża zatrzymała się w 7 tygodniu ( puste jajo płodowe ) Obecnie czekam na samoistne poronienie.
Chciałabym skorzystać ze skróconego urlopu macierzyńskiego, ale wiem, że konieczne jest ustalenie płci dziecka. Czy ktoś orientuje się, czy klinika może udostępnić mi pełen raport z badań genetycznych lub potwierdzić płeć dziecka w takim przypadku? Chciałabym skrócić czas oczekiwania na ewentualne badania. Z tego, co czytałam, ustalenie płci w przypadku pustego jaja płodowego jest mało prawdopodobne.
Wizytę w klinice mam w poniedziałek, oczywiście zapytam o papiery, natomiast wolę się przygotować.
Będę wdzięczna za wszelkie informacje i pomoc.