reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2025

Prenatal uno, omega 3 (jesli ktos ma jakis fajny preparat, to bede wdzieczna za polecajki).

Dziewczyny, czy ktoras z was moze ma niedoczynnosc? Ja mam, jestem pod kontrola endokrynologa. Mam zalecenie badania tsh i ft4 co 3/4 tyg. Ostatnio czytam o diecie, ktora moze wspomoc tarczyce (poki co suplementuje jod w witaminach ciazowych). Ale poki co moja dieta to walka o przetrwanie, przyswajam tylko biale pieczywo z maslem, wedline (tylko wieprzowa) i mam straszne ciagoty do parowek. Dieta idealna 😄
ja lekką mam. W poprzedniej ciąży brałam euthyrox 25 całą ciążę tylko

reklama
Dzieki dziewczyny. Dziewczyny z niedoczynnoscia - i tak macie super wyniki. Moj endokrynolog wczoraj mnie uspokajal, ze przy moim Ft4 i tak nie jest zle, ale u mnie tsh bardzi szaleje. Bylo juz nawet ok 1 ale w ciazy wystrzelilo do ponad 3 i zbijamy.

Ja biorę PUERIA, mój gin mi polecił
Wlasnie zastanawialam sie nad tym, ale moj gin z kolei polecal Prenatal. Ale u niego w gabinecie jest mnostwo materialow z Prenatal, na wizycie dostalam tez jakies probki, minisy itp.

Dostalam tylko zalecenie zeby nie suplementowac dodatkowo tego, co juz jest zawarte w preparacie.

Wlasnie zastanawialam sie nad tym, ale moj gin z kolei polecal Prenatal. Ale u niego w gabinecie jest mnostwo materialow z Prenatal, na wizycie dostalam tez jakies probki, minisy itp.

Dostalam tylko zalecenie zeby nie suplementowac dodatkowo tego, co juz jest zawarte w preparacie.
ja w poprzedniej ciąży brałam mama dha+ albo później z hralthlabs. Teraz nie biorę żadnego kompleksu witamin tylko biorę omega prenatal z healthlabs, folian, jod, cholinę, magnez i wit d

Ja byłam dziś na wizycie. Wszystko książkowo widziałam jak się mały człowieczek ruszał 🥰 Umówiłam się na prenatalne 17 stycznia w Warszawie Gabinety Krasińskiego. Zastanawiam się czy brać małą ze sobą czy zostawić z babcią bo to jednak zejdzie się z 5 godzin łącznie z dojazdem 🤔

Ja byłam dziś na wizycie. Wszystko książkowo widziałam jak się mały człowieczek ruszał 🥰 Umówiłam się na prenatalne 17 stycznia w Warszawie Gabinety Krasińskiego. Zastanawiam się czy brać małą ze sobą czy zostawić z babcią bo to jednak zejdzie się z 5 godzin łącznie z dojazdem 🤔
Woooow 5 godzin? Mieszkasz tak daleko od Warszawy?

reklama
Do góry