Devin
Moderator
Herbata z miodem i cytrynkaco na rozkładającą mnie chorobę ?woda z solą już wjechała, paracetamol ten. Mogę wymoczyć nogi w wodzie z solą i nasmarować się amolem ?
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Herbata z miodem i cytrynkaco na rozkładającą mnie chorobę ?woda z solą już wjechała, paracetamol ten. Mogę wymoczyć nogi w wodzie z solą i nasmarować się amolem ?
![]()
Mleko z miodem i dużą ilością czosnkuco na rozkładającą mnie chorobę ?woda z solą już wjechała, paracetamol ten. Mogę wymoczyć nogi w wodzie z solą i nasmarować się amolem ?
![]()
No to w takim razie czas zrobićHerbata z miodem i cytrynka![]()
Kurczę, ja nie mam ogólnie rządnych mdłości, ale mleko to jest coś co zawsze tolerowałam tylko w kawieMleko z miodem i dużą ilością czosnku
A powiedz mi jeszcze o co chodzi z tą konwersacją prywatną? Jest jeszcze szansa się na nią wbić?Herbata z miodem i cytrynka![]()
raz lepiej, raz gorzej, ale dalej na tabletkach na wymioty.Supera jak samopoczucie ?
Ja planuje na Ujastku, tam też miałam pierwszy poród . Jeśli chodzi o apartamenty, to można zadzwonić i zapytać o cenę, bo chyba na stronie nie ma info o cenie a tylko zdjęcia . Ogólnie, są dni otwarte na ujastku i wtedy masz oprowadzanie po apartamentach i wszystko jest tłumaczonePytanie do mam z krakowa, gdzie planujecie rodzic? Orientujecie sie w których szpitalach jest możliwość wykupienia pokoju rodzinnego i jaki to jest koszt?
Ja się ratowałam wszystkim z serii Prena, len . Tabletki na gardło itd . Zdrówka !!co na rozkładającą mnie chorobę ?woda z solą już wjechała, paracetamol ten. Mogę wymoczyć nogi w wodzie z solą i nasmarować się amolem ?
![]()
Ja też bym była chętna do grupy prywatnej . A prywatna grupa polega na tym, że po prostu nikt z zewnątrz nie może wejść do tej grupy - co daje więcej komfortu. Możesz wstawiać zdjęcia i pisać informacje , bez zastanawiania się kto to czyta . Bo czytają tylko te osoby , które są w wątku prywatnymA powiedz mi jeszcze o co chodzi z tą konwersacją prywatną? Jest jeszcze szansa się na nią wbić?koleżanka bardzo polecała mi to forum, no i widzę że atmosfera jest tutaj bardzo miła. Jestem na grupie facebookowej i na mesengerze jest nas ponad 800 i atmosfera jest często doscyc napięta i trochę czuje się tamta grupa przytłoczona…