klaudia16
Fanka BB :)
o 15:50 ale znając życie wejdę pewnie koło 16:30o której masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o 15:50 ale znając życie wejdę pewnie koło 16:30o której masz?
Ja używam preglife i mi bardzo odpowiadaZ jakiej apki korzystasz? Macie jakieś fajne i sprawdzone do polecenia?![]()
ja mam 3Z jakiej apki korzystasz? Macie jakieś fajne i sprawdzone do polecenia?![]()
ja mam 3każda inaczej wylicza
![]()
ja mam z kalendarzyka gdzie wpisywałam okres i wszystko , ciąża+ i preglifeNo popatrz, przeglądałam właśnie jakie są, ale na to żeby zainstalować kilka nie wpadłama to całkiem sprytna myśl
![]()
Himummy narazieZ jakiej apki korzystasz? Macie jakieś fajne i sprawdzone do polecenia?![]()
Mam taką nadziejęJest szansa zobaczyć bijące serduszko na wizycie w 5+5, czy to za wcześnie? Nie pamiętam![]()
Robicie nadal testy? W środę mam pierwszą wizytę i muszę zrobić każdego dnia test nie mogę się opanować dzisiaj kreska była jakby bladsza. 3 bety za mną. Powiedzcie że nie jestem sama z takim zachowaniemmoja 1 ciąża po 2 latach starania
To ja mam jeden niewykorzystany, bo kupiłam dwa i nie wiem w sumie na co go trzymamTrzeci dzień pod rząd robię. Jakoś tak samo z automatu idzie - łazienka, siku, test
![]()
Fajnie że już macie wizytyTo ja mam jeden niewykorzystany, bo kupiłam dwa i nie wiem w sumie na co go trzymamale jak mam już jeden pozytywny, dwie bety i wizytę w poniedziałek to nie widzę sensu za bardzo
![]()