niezapominajka876
Fanka BB :)
Dobra, czekam do okresu i kupujeTak dokładnie te![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra, czekam do okresu i kupujeTak dokładnie te![]()
Taki mam zamiar ze względu na to że nie wiem kiedy mam owulacjęDobra, czekam do okresu i kupujepijesz przez cały cykl?
Ja też mam jakieś dziwne moczopędne zapędyDziś prawdopodobnie 7dpo, czuję takie rozbieranie i ciągle chce mi się sikudobrze w konia robi mnie psychika
Ja we wtorek pójdę na prożka żeby zobaczyć czy była owulacjaJa też mam jakieś dziwne moczopędne zapędy
A do testowania jeszcze kilka dni
Na to wyglądaMyślicie,że ten ostatni to już będzie pik ? Dziś mam 12dc,test z godz 10.reszta z poprzednich dni.
Ooo to ja nieco inne, widzę, że troszkę różnią się składem,kupowałam na allegro https://allegro.pl/oferta/zielarnia-suwalska-nieplodnosc-grzegorz-sroka-450g-12641149484 ale też działają jak cośCo do ziół, pijecie te? Chyba zamówię na kolejny cykl, nie zaszkodząLink do: Pobudzenie pracy jajników (nr 3) 360g- mieszanka nr.3 Ojca Grzegorza Sroki - Sklep zielarski online; Zioła; zielarnia internetowa
Na wszelki wypadek rano podziałaliśmyNa to wygląda![]()
Wroga macica brzmi jak Grey’s AnatomyKuźwa a w serialu kolejna „wpadka”, niby bohaterka ma wrogą mącicie a dziecko za dzieckiemsame łatwe wpadki