Dorka66
Fanka BB :)
Masz wpisane 07a kiedy masz ? Bo nie mam wpisane na 1 stronędziękuję za kciuki , niech ten czas szybko mija
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz wpisane 07a kiedy masz ? Bo nie mam wpisane na 1 stronędziękuję za kciuki , niech ten czas szybko mija
![]()
dobra ,mój mózg znowu nie ogarnąłMasz wpisane 07![]()
Przyrost w normie, może po prostu trafił Ci się leniuszekDziewczyny mam betę, przyrost równy 66%stresuje się ale niby w normie. Jutro wizyta. Trzymajcie kciuki proszę
![]()
Mój pierwszy przyrost był 64% , a następny już strzelił na 140% nie martw się niczym na zapas. Jest w normie i to najważniejsze. Trzymam kciukiDziewczyny mam betę, przyrost równy 66%stresuje się ale niby w normie. Jutro wizyta. Trzymajcie kciuki proszę
![]()
Wcale Ci się nie dziwię. Ale zobaczysz, będzie wszystko w porządku.Zaczynam właśnie się stresować . Żołądek się ścisnął , ręce się trzęsła ... Byle do 16![]()
Głowa do góryZaczynam właśnie się stresować . Żołądek się ścisnął , ręce się trzęsła ... Byle do 16![]()
oby to były same dobre nowiny z tej wizytyGłowa do górywszystko będzie dobrze zobaczysz
już się nie mogę doczekać Twojej relacji z wizyty
![]()
tak wiem wiemWcale Ci się nie dziwię. Ale zobaczysz, będzie wszystko w porządku.
Tylko spokój może nas uratować![]()