Dorka66
Fanka BB :)
Masz wpisane 07a kiedy masz ? Bo nie mam wpisane na 1 stronędziękuję za kciuki , niech ten czas szybko mija

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Masz wpisane 07a kiedy masz ? Bo nie mam wpisane na 1 stronędziękuję za kciuki , niech ten czas szybko mija

także nawet jeśli ktoś dołącza teraz w trakcie do nas to nie sądzę, że czyta wszystko od początku
 także nawet jeśli ktoś dołącza teraz w trakcie do nas to nie sądzę, że czyta wszystko od początku 

dobra ,mój mózg znowu nie ogarnąłMasz wpisane 07
 zamiast na kalendarz wizyt patrzyłam na kalendarz porodu
 zamiast na kalendarz wizyt patrzyłam na kalendarz porodu 
Przyrost w normie, może po prostu trafił Ci się leniuszekDziewczyny mam betę, przyrost równy 66%stresuje się ale niby w normie. Jutro wizyta. Trzymajcie kciuki proszę

Trzymamy kciuki!!
 Trzymamy kciuki!! 
Mój pierwszy przyrost był 64% , a następny już strzelił na 140% nie martw się niczym na zapas. Jest w normie i to najważniejsze. Trzymam kciukiDziewczyny mam betę, przyrost równy 66%stresuje się ale niby w normie. Jutro wizyta. Trzymajcie kciuki proszę

Wcale Ci się nie dziwię. Ale zobaczysz, będzie wszystko w porządku.Zaczynam właśnie się stresować . Żołądek się ścisnął , ręce się trzęsła ... Byle do 16

Głowa do góryZaczynam właśnie się stresować . Żołądek się ścisnął , ręce się trzęsła ... Byle do 16
 wszystko będzie dobrze zobaczysz
 wszystko będzie dobrze zobaczysz  już się nie mogę doczekać Twojej relacji z wizyty
 już się nie mogę doczekać Twojej relacji z wizyty 

oby to były same dobre nowiny z tej wizytyGłowa do górywszystko będzie dobrze zobaczysz
już się nie mogę doczekać Twojej relacji z wizyty

przed gabinetem to ja chyba zemdleje
 przed gabinetem to ja chyba zemdleje 
tak wiem wiemWcale Ci się nie dziwię. Ale zobaczysz, będzie wszystko w porządku.
Tylko spokój może nas uratować
 łatwo mówić ,trudniej zrobić
 łatwo mówić ,trudniej zrobić  Ty już masz 2 za sobą to zawsze już coś wiesz
 Ty już masz 2 za sobą to zawsze już coś wiesz