Klemensa
Fanka BB :)
Często po prostu nie widać, wtedy się czeka tydzień lub dwa, to normalnepo zobaczeniu serduszka już mogę czekać po te 2-3 tygodnie , tak jak teraz to ciężko tyle wytrzymać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Często po prostu nie widać, wtedy się czeka tydzień lub dwa, to normalnepo zobaczeniu serduszka już mogę czekać po te 2-3 tygodnie , tak jak teraz to ciężko tyle wytrzymać![]()
Musi być dobrzeIdę sama bo mój będzie w pracy niestety. Boje się bardzo tego co zobaczę/usłyszę ale i tak chcę już mieć to za sobą![]()
Musze wrzucić trochę na luz, bo się zajade ze stresu,na ten moment wszystko wygląda dobrze i tego muszę się trzymać a co będzie to już i tak tego nie zmienięskoro lekarz mówi że jest jeszcze czas to trzeba mu wierzyć , trzymam kciukimasakra czekać 2 tygodnie
sama byl chyba oszlala tyle czasu
![]()
Trzymam mocno kciuki, może udało ci się betę tak szybko złapaćCześć dziewczynyjestem nowa na forum i napisałam na kreskach ale zostałam przegoniona na październikowe mamuśki. Wczoraj rano zrobiłam dwa testy i oba wyszły pozytywne ale już po upływie czasu więc poszłam na betę i wyszła 5,08. Jutro będę powtarzać, ogólnie to dopiero w piątek jest termin miesiączki ale muszę brać heparynę w miarę szybko i stąd takie szybkie testowanie.
Ale póki nie zobaczę jakiejś porządnej bety to i tak średnio w to wszystko wierzę.
Jeżeli uważacie, że taka beta to ciąża w 100% to można mnie wpisać na termin 20.10
Witamy na mamusiachCześć dziewczynyjestem nowa na forum i napisałam na kreskach ale zostałam przegoniona na październikowe mamuśki. Wczoraj rano zrobiłam dwa testy i oba wyszły pozytywne ale już po upływie czasu więc poszłam na betę i wyszła 5,08. Jutro będę powtarzać, ogólnie to dopiero w piątek jest termin miesiączki ale muszę brać heparynę w miarę szybko i stąd takie szybkie testowanie.
Ale póki nie zobaczę jakiejś porządnej bety to i tak średnio w to wszystko wierzę.
Jeżeli uważacie, że taka beta to ciąża w 100% to można mnie wpisać na termin 20.10
Nie, nie badałamWitamy na mamusiachtrzymam kciuki żeby beta ładnie urosła
progrsteron też badasz?