Żołna
Fanka BB :)
Idę sama bo mój będzie w pracy niestety. Boje się bardzo tego co zobaczę/usłyszę ale i tak chcę już mieć to za sobąA na pierwsze usg szłyście / idziecie same czy z partnerem?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę sama bo mój będzie w pracy niestety. Boje się bardzo tego co zobaczę/usłyszę ale i tak chcę już mieć to za sobąA na pierwsze usg szłyście / idziecie same czy z partnerem?
ja szłam z mężemA na pierwsze usg szłyście / idziecie same czy z partnerem?
przepraszam że zapytam , ale już mi się pomieszało . Byłaś dzisiaj też na wizycie ? Bo już nie wiem czy mi coś uciekło czy jak bo nie pamiętamJa w poprzedniej ciąży chodziłam na siłownię na zajęcia dla kobiet w ciąży właśnie i spoko, takie lekkie, dużo skupiały się na MDM i przygotowaniu do porodu.
Tak samo chodziłam na USG z mężem jak tylko mógł, ale tym razem nie daliśmy rady, myślę że na prenatalne pójdziemy razem w 12 TC, jak dotrwamy.
No i mam takie "jak dotrwamy", bo jak zobaczyłam ten pusty pęcherzyk to tak trochę nie czuję się w ciąży. Straciłam wiarę, że wszystko będzie dobrze i dopadła mnie taka melancholia. Ale nic nie zrobię, trzeba poczekać i za dwa tygodnie dowiem się, jak się miewa groszek.
Nie dzisiaj, w poniedziałekprzepraszam że zapytam , ale już mi się pomieszało . Byłaś dzisiaj też na wizycie ? Bo już nie wiem czy mi coś uciekło czy jak bo nie pamiętam![]()
Dzięki za pamięć
skoro lekarz mówi że jest jeszcze czas to trzeba mu wierzyć , trzymam kciukiDzięki za pamięćNie ma zarodka na usg, ale lekarz powiedział, że na tym etapie ma prawo nie być i nie widzi nieprawidłowości, także dalej w zawieszeniu dwa tygodnie jestem..
GS 10mm, YS - 2,8mm, pęcherzyk jest o 4 dni do przodu, nie wiem co z tego wyniknie, okaże się 21 lutego bo wtedy już musi być ten zarodek z serduszkiem, podchodzę na chłodno
Ale Ty wiesz że tak się zwykle czeka? A potem 3-4?skoro lekarz mówi że jest jeszcze czas to trzeba mu wierzyć , trzymam kciukimasakra czekać 2 tygodnie
sama byl chyba oszlala tyle czasu
![]()
po zobaczeniu serduszka już mogę czekać po te 2-3 tygodnie , tak jak teraz to ciężko tyle wytrzymaćAle Ty wiesz że tak się zwykle czeka? A potem 3-4?