P
paola121214
Gość
Dziewczyny byłam wykupić zastrzyk ovitrelle koszt 250 zł ostatnio kosztował 180 zł.
Skąd te ceny coraz droższe wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coo?? Ja teraz kupowałam za jakieś 175zł. Dosłownie końcówka stycznia.Dziewczyny byłam wykupić zastrzyk ovitrelle koszt 250 zł ostatnio kosztował 180 zł.
Cześć! Podziwiam, że jesteś skłonna tyle czekać, ale z drugiej strony też rozumiem. A jak długie masz cykle? Regularne są?Cześć wszystkim!
Pierwszy raz na forum. Pierwsza ciąża biochemiczna w styczniu. Termin najbliższej miesiączki na walentynki
Testować będę kiedy okres się spóźni minimum tydzień czyli około 21.02.
Nie chcę kolejnego rozczarowania.. w styczniu testy pozytywne wyszły już przed terminem miesiączki. A potem nagle krwawienie![]()
Pisałam a propos koleżanki która zapisała się na testowanie 5 lutego na ten sam dzien
Regularne, co ok. 29-30 dni. Dwoje dzieci na pokładzie, także biochemiczna to dla mnie był szok..Cześć! Podziwiam, że jesteś skłonna tyle czekać, ale z drugiej strony też rozumiem. A jak długie masz cykle? Regularne są?
Na przestrzeni lat może bardzo dużo się zmienić w organiźmie.Regularne, co ok. 29-30 dni. Dwoje dzieci na pokładzie, także biochemiczna to dla mnie był szok..
To prawda. Co nie zmienia faktu, że bardziej się spodziewałam bliźniaków niż poronieniaNa przestrzeni lat może bardzo dużo się zmienić w organiźmie.
czyżby 4 owulacja?U mnie jakieś szaleństwo. Dziś 33dc a czwarty raz spada mi temperatura i mam śluz płodny jak białko jaja w odstępach prawie tygodniowych![]()