reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

A 7dpo dobrze, żeby był co najmniej 10, ale generalnie im wyżej tym lepiej. 20 jest uważany za taki już bezpieczny dla utrzymania ciąży, ale to naprawdę różnie bywa. Są dziewczyny, u których z niższym progiem startowym nic się z ciążą nie działo.
Ja nigdy takiego prożka nie osiągnęłam 7 dpo (nie biorę sztucznego) max miałam 15 z hakiem ale to ja 😁

reklama
U mnie kłucie się utrzymuje i czuje, jakbym miała ,,mokro". Moje dwie najlepsze przyjaciółki są w ciąży i cieszę się ich szczęściem, ale jest mi po prostu zwyczajnie przykro.

Borze szumiący, jeszcze tydzień do ewentualnego okresu, a ja czuję, że chyba tym razem nic z tego nie wyszło 🙁 Nie wiem, mam tyle głupich objawów, które nigdy nie były dla mnie miesiączkowe, że dałam się namówić mężowi na zrobienie dziś Pinka. Test biały, jak wyprany w Vizirze. U mnie też od kilku dniu posucha, jakbym przez ten czas jeździła na oklep na osuszaczu powietrza, a pamiętam, że w pierwszej ciąży lał się ze mnie ten śluz aż można było oszaleć...
Wiele razy czytałam na forum że mimo suszy jednak była ciąża więc zawsze jest szansa!

U mnie ciągnięcia w brzuchu i mega dużo śluzu . A pewnie zaś nic z tego. Wyników jeszcze nie ma.

A czy któraś miała wypryski na dekolcie i twarzy jako właśnie pierwszy objaw ciąży?
W styczniu jak miałam biochemiczną to miałam właśnie wysypany dekolt. Teraz dekolt + twarz.. dawno tak nie miałam..
do terminu miesiączki 6 dni.

reklama
Do góry