reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Cześć:)
Zacznę od tego, że w zasadzie boję się jeszcze zapisać do grupy... bo staramy się z mężem 7 lat. Już nawet zwątpilam, że kiedykolwiek się uda, lekarze rozkładali ręce. W maju w tamtym roku trafiłam do dr. Janowca z Barskiej Clinic, do września wykonałam szereg badań, wdrożyłam suplementację, a we wrześniu przeszkam histeroskopia. Po całym leczeniu w lustopadzie dostaliśmy zielone światło. W piątek zobaczyłam 2 kreski 😳
Zrobiłam betę, było 42, dziś powtórzyłam, jest 86 i już panikuję, że za mało rośnie... niby jest 4+2, może to za wcześnie? Czy któraś z was miała taki poziom i potem przyrost był ok?
tak bardzo chciałabym, żeby się udało, borykam się z endometriozą, hashimoto, straciłam sporo czasu przez nieodpowiednich lekarzy 😔 w tym roku skończę 36 lat.
Hej!

Ja dzien po spodziewanej miesiaczce miałam niecałe 36. Później takie szczęście, że po 48 akurat wypadła sobota a ja byłam w takim miejscu, że żadne labo nie było czynne.
Na betę kolejna idę jutro - oczywiście cała w panice - mina równe 4 dni i zobaczymy co tam los ześle.

Trzymam kciuki za Ciebie i maluszka ❤️ będzie dobrze ❤️

reklama
Nadrobię zaraz wszystkie posty, bo jestem jeszcze w emocjach, wracam z soru 😪 Siedząc w pracy poczułam nagle okropny ból brzucha, poszłam do toalety a tam brunatna krew, juz żegnałam się z tą ciążą.. na usg piękny zarodek z serduszkiem,110 fhr 😭😭😭 Źródło krwawienia nieznane,nawet nie ma tego malutkiego krwiaczka co był, znalazła tylko nadzerke na szyjce i być może to z niej plamie albo od tych leków rozrzedzajacych..także dziewczyny,nawet jak sytuacja wygląda beznadziejnie nie wszystko stracone i wszystko się moze zdarzyć, musimy uwierzyć w te nasze małe fasolki :)
Dokładnie ! Super że u Ciebie dobrze.
Dziś jak robiłam badania z karty ciąży powiedziano mi, że skoro mam cytologię zrobiona we wrześniu żebym nie robiła. Wynik jest ważny a podobno są panie co po takim badaniu mogą krwawić i wiadomo
Ja czekam na wyniki z alabu, macie już swoje? Mam dopiero mocz i glukozę, jeszcze morfologia i TSH, strasznie długo chyba, nie? Byłam przed 9.
Ja z Luxmed jedynie
Ja czekam na wyniki z alabu, macie już swoje? Mam dopiero mocz i glukozę, jeszcze morfologia i TSH, strasznie długo chyba, nie? Byłam przed 9.
Ja robiłam o 10:30 z całego pakietu mam jedynie glukozę i morfologię. Myślę że pojawia się do jutra z rana.

Idę jutro sprawdzać betę po 6 dniach, raz robiłam w poprzednia środę i było 55. Mam nadzieję że będzie dobrze, chociaż bardzo się stresuje 🙏

Dziękuję Kochana! Jak poczytałam opinie, to faktycznie chyba wyjątkowa osoba. A powiedz mi, gabinet też wyposażony w nowoczesny sprzęt?
tak, sprzęt bez zarzutu. gdyby nie ona nigdy nie zdecydowałabym się na kolejną ciążę… (strata w 17tc), a mam dzięki niej córeczkę 🥲 naprawdę polecam!

odebrałam betę! przyrostw 48h 121% z 404 na 891 🥲

reklama
I jeszcze się przeziębiłam w ten sam dzień jak dowiedziałam się o ciąży. Niby tylko stan podgorączkowy, ból gardła i katar, ale mimo wszystko zestresowało :(

Do góry