No tak obstawiam że to była niedziela, od tamtego czasu czuję piersi mocno, więc to pewnie przez wysoki prożek, hmm może zbadam sobie za parę dni jeszcze razWynik potwierdza owulację, ale nie to kiedy była. No ale jest szansa, że wtedy kiedy czułaś, bo raczej w jeden dzień (gdyby miała być na przykład wczoraj) by tak nie urósł. Ja też raz złapałam podobną wartość gdzieś 3dpo, także jest to możliwe![]()
reklama
penguinlicious
Moderator
Czy ja mam Cię gdzieś zapisać?Ja przy poprzedniej ciąży miałam proga 8,4ng i nie dostałam nic bo spokojnie sobie urósł wraz z ciąża - ale ja po pozamacicznej w życiu nie zgodziłabym się na żadną suplementację przed ujawnieniem pęcherzyka w macicy i to takiego pewniaka.
Bo niby w 4+1 miałam ładny ciążowy 3mm pęcherzyk na USG (beta dzień wcześniej 671) ale nadal to było dla mnie za mało, żeby się cieszyć
Teraz ciągle nie mam czasu tego testu zrobić xD od 31.01 leży smętnie w szafce - ale chora byłam na maxa. i w domu szpital więc jakoś nie mam nastroju do tego testu, może w końcu jutro albo w walentynki się uda
olka11135
Fanka BB :)
Czy ja mam Cię gdzieś zapisać?Bo i tak jedną nogą tu jesteś
![]()
To daj mnie na tego 14.02 będę miała motywację, żeby zrobić
MamaR
Piękny byś miała prezent na walentynki.Ja przy poprzedniej ciąży miałam proga 8,4ng i nie dostałam nic bo spokojnie sobie urósł wraz z ciąża - ale ja po pozamacicznej w życiu nie zgodziłabym się na żadną suplementację przed ujawnieniem pęcherzyka w macicy i to takiego pewniaka.
Bo niby w 4+1 miałam ładny ciążowy 3mm pęcherzyk na USG (beta dzień wcześniej 671) ale nadal to było dla mnie za mało, żeby się cieszyć
Teraz ciągle nie mam czasu tego testu zrobić xD od 31.01 leży smętnie w szafce - ale chora byłam na maxa. i w domu szpital więc jakoś nie mam nastroju do tego testu, może w końcu jutro albo w walentynki się uda
Są już moje wyniki, ciąży nie ma a progesteron od poniedziałku z 3.8 urósł do 6.14
penguinlicious
Moderator
penguinlicious
Moderator
Ubiegłaś mnie tym wpisem o minutęPiękny byś miała prezent na walentynki.
Są już moje wyniki, ciąży nie ma a progesteron od poniedziałku z 3.8 urósł do 6.14W piątek powtórzę jak okres nie przyjdzie
![]()
Ale przynajmniej wiemy, że owu jednak była
olka11135
Piękny byś miała prezent na walentynki.
Są już moje wyniki, ciąży nie ma a progesteron od poniedziałku z 3.8 urósł do 6.14W piątek powtórzę jak okres nie przyjdzie
![]()
Szczerze mówiąc z prezentów to liczę na diamenty xD
penguinlicious
Moderator
Mi się też zdarzały takie późne owulacje, ale nienawidzę takich cykli…Zaznaczę że jutro mam 40dc a ostatnie cykle między 30 a 34 były![]()
reklama
Podziel się: