reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Jeśli ostatnie sexy były w poniedziałek i owulacja w środę to plemniki mogły przetrwać te dwa dni. Wg mnie jeszcze szansa jest. U mnie szczyt progesteronu przez ostatnie pół roku to był 11.5 więc bez szału ale patrzyłam dziś na wyniki z poprzedniej ciąży i właśnie taką miał wartość przy beta HCG 38. Nic mnie nie kosztuje w piątek zbadać proga i bete tzn kosztuje 78zl 😆 Dla własnej ciekawości chce sprawdzić do jakiej wartości urośnie progesteron. Wiem że raczej nie będzie z tego ciąży ale jak to mówią póki nie ma okresu jest nadzieja 😅
Ja bym też bardziej skupiła się na mężu, rozmowach z nim bo dwa seksy więcej do niedzieli i ta szansa na ciążę byłaby dość duża 😊

reklama
Ja bym też bardziej skupiła się na mężu, rozmowach z nim bo dwa seksy więcej do niedzieli i ta szansa na ciążę byłaby dość duża 😊
Zdecydowanie 😅 Czasu nie cofnę , wykazuje poprawę bo następny cykl liczę że będzie stymulowany i póki co mówi że się bardziej postara. Jutro ostatni dzień pracuje i będę mieć urlop do marca więc będzie więcej czasu i okazji bo dzieci będą w przedszkolu 😆

@MamaR bo ja się już chyba trochę zgubiłam. Twój dzisiejszy prog wskazywałby na owulację jakoś w okolicy niedzieli. Ostatnie seksy były w zeszły poniedziałek. No to… szanse są raczej rzeczywiście niewielkie, tak jak pisze Myszka. Rozumiem nadzieję, trzymam kciuki i w ogóle. No ale większy sens ma zbadanie proga dopiero w poniedziałek, jak już tutaj ktoś pisał. A robienie bety w piątek już w ogóle nie ma sensu.

Ostatnia edycja:
Zdecydowanie 😅 Czasu nie cofnę , wykazuje poprawę bo następny cykl liczę że będzie stymulowany i póki co mówi że się bardziej postara. Jutro ostatni dzień pracuje i będę mieć urlop do marca więc będzie więcej czasu i okazji bo dzieci będą w przedszkolu 😆
A dlaczego On ogólnie unika? Chodzi cały czas o tą niepewność czy chce czy nie?

U mnie wczoraj pozytywny test owu bo dziś już bladzioszki. Jestem ciekawa tego cyklu po tej histero laparo. Zapisz proszę na 27 lutego jak flo wyznaczyło.

Kurcze mnie jajnik boli .
Idealnie mam śluz płodny czyli białko jajka kurzego a zastrzyk za 2 dni dopiero.
Więc owulacja za 3-4dni .
Wtedy będzie sachara u mnie.
I bądź tu Mądrym.
Z tym wszystkim

reklama
Jeśli ostatnie sexy były w poniedziałek i owulacja w środę to plemniki mogły przetrwać te dwa dni. Wg mnie jeszcze szansa jest. U mnie szczyt progesteronu przez ostatnie pół roku to był 11.5 więc bez szału ale patrzyłam dziś na wyniki z poprzedniej ciąży i właśnie taką miał wartość przy beta HCG 38. Nic mnie nie kosztuje w piątek zbadać proga i bete tzn kosztuje 78zl 😆 Dla własnej ciekawości chce sprawdzić do jakiej wartości urośnie progesteron. Wiem że raczej nie będzie z tego ciąży ale jak to mówią póki nie ma okresu jest nadzieja 😅
ale po czym ty stwierdzasz, że w środę miałaś owulację? Skoro progesteron jasno wskazuje, że jeszcze w sobotę jej nie było?

Do góry