Karolina_123
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroJa już po wizycie. I niestety muszę się z wami pożegnać po raz trzeci ciąża się nie rozwija. Dostałam skierowanie do szpitala

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroJa już po wizycie. I niestety muszę się z wami pożegnać po raz trzeci ciąża się nie rozwija. Dostałam skierowanie do szpitala
Cześć! Gratulacje!Dzień dobry Dziewczynyjestem Ala i mam termin na 18 października. To moja czwarta ciąża i chętnie spędzę ten okres oczekiwania z Wami
przygarniecie?
![]()
O boziu jak słodko, gratulacjeJa na majówkach, także już powoli myślę o pakowaniu walizki i wyprawce![]()
A może po badaniu to plamienie?Wasze kciuki działają cuda, jest serduszko 6+5
Tylko siedzę znowu w kolejce bo mam brązowe plamienie na wkładce wydawało.mi sie wcześniej a teraz coś więcej...
Ja się pytam, jak tamten lekarz nie mógł zauważyć takiego Wielkoluda???Cześć ciocię dzięki za kciuki![]()
Było już w domu ale bardzo subtelne. Mam leżeć. Mówi że to normalne, dziecko jest wysoko nie mam co się tu przejmować. Dziewczyny jaka ulga...A może po badaniu to plamienie?