callina
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Nic nie stosowałam, bo się w końcu unormowało. Lekarka też mi zaleciła syrop lactulose, ale wtedy bałam się brać, bo pierwsza ciąża..A stosowałaś coś na nie ?przyznam szczerze że brzuch czasem tak boli, że ledwo żyję
A stosowałaś coś na nie ?przyznam szczerze że brzuch czasem tak boli, że ledwo żyję
Stres raczej nie , moja praca wiąże się z takimi wyjazdami no ale wiadomo organizm różnie może reagować, dlatego nie nastawiam się , zrobię test i zobaczymy, natomiast wolałam na wszelki wypadek uzgodnić to z moją ginekolog bo jednak się staraliśmy w tym miesiącu o dzidzięA może to poprostu stres? Nowe otoczenie, nowa sytuacja? Wyjazd służbowy w nowe miejsce w miejsce nieznane, niektórych przyprawia o dreszcze bo nie wie jak będzie. Ja akurat nie mam problemów w nowych miejscach i załatwiam się bez problemu ale niektórzy nie załatwią że w obcych miejscach. Stres paralizuje na każdym aspekcie naszego życia.
A poza tym ile pijesz płynów? Chodzi mi samej wody bez kaw i herbat. Dla dobrej Perystaltyki jelit ważne jest odpowiednie przyjmowanie płynów, te 2l to taki mus.
A jesli to ciąża - daj Ci Boże to test już wyjdzie skoro masz już objawy.
Stres raczej nie , moja praca wiąże się z takimi wyjazdami no ale wiadomo organizm różnie może reagować, dlatego nie nastawiam się , zrobię test i zobaczymy, natomiast wolałam na wszelki wypadek uzgodnić to z moją ginekolog bo jednak się staraliśmy w tym miesiącu o dzidzię
Gratulacje !!!Myślę że chyba tak.
Z pierwszym dzieckiem udało się w 1 miesiącu starań, teraz staramy się o 2 i też jest to pierwszy miesiąc więc wolę dmuchać na zimno . Ale wiadomo różnie to bywa , zmiana otoczenia itp dzisiaj wracam do domu i jutro spróbuję zrobić testNo ja podziwiam bo jakby miła taka kilka lat co miesiąc uważać bez testu czy innego potwierdzenia że to na pewno ciąża i nie brać jakiś tam leków czy coś robić innego to bym oszalała.