reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Ja dziś robiłam pierwszy test owu w tym cyklu, dziś 15dc i kreska ładna, więc myślę, że jutro albo za pojutrze może być pik 😊

Załączniki

• IMG_20250215_103140.jpg
    IMG_20250215_103140.jpg
    675,8 KB · Wyświetleń: 84
Mi można wpisać dziś 🐒
Zdążyłam odczytać wyniki że progesteron 7.34 i beta negatywna. Aż dziwne że przy takim progesteronie dziś przyszła @ ale w sumie to lepiej że dziś bo przynajmniej jasna sytuacja że nie będę mamą pazdziernikową 🫣
Wczoraj też robiłam kilka badań i w tym progesteron,ale wyszedł 0,28 w 3 dc.

Dzień dobry, jak mija sobota?
Ja znowu myślę czy zbadać tego proga jeszcze bo piersi dalej bola a 7dpo będzie jutro jak dobrze liczę 🫣 pytanie tylko po co, miałam tego nie robić...ale kusi sprawdzić 😏

Ja znowu myślę czy zbadać tego proga jeszcze bo piersi dalej bola a 7dpo będzie jutro jak dobrze liczę 🫣 pytanie tylko po co, miałam tego nie robić...ale kusi sprawdzić 😏

Wiesz najgorsze w sumie jest to, że progesteron jest skokowy - w sensie nie wiesz czy trafiasz zawsze w ten sam moment więc jak np. dzisiaj spanie to niekoniecznie musi oznaczać, że faktycznie spadł :)

reklama
O to miałyśmy owulację prawdopodobnie w tym samym czasie 😁 Ja zbadam dopiero ponownie w środę.dorzucę też wtedy betę.10dpo może już coś wyjdzie 😁

Do góry