@poziomkowa00 to co, przepisujemy się z testowaniem na środę?
Ja mam w sumie na czwartek, ale chyba tyle nie wytrzymam 
reklama
Fati1998
Fanka BB :)
Hejka, jestem tu nowa
starania od 16 miesięcy, jak do tej pory bez skutku. W tym cyklu badanie sono hsg- jajowody drożne ale podobno przez 3 kolejne cykle większa szansa na zajście w ciążę. Dostałam też progesteron, bo mój jest ,,poprawny". Owulacja już była, także testować będę 23 lutego, bardzo proszę o zapisanie 
olka11135
Hejka, jestem tu nowastarania od 16 miesięcy, jak do tej pory bez skutku. W tym cyklu badanie sono hsg- jajowody drożne ale podobno przez 3 kolejne cykle większa szansa na zajście w ciążę. Dostałam też progesteron, bo mój jest ,,poprawny". Owulacja już była, także testować będę 23 lutego, bardzo proszę o zapisanie
![]()
A badaliscie nasienie?
Fati1998
Tak, podstawowe badanie nasienia było robione i wszystko było w porządku, jak teraz nic nie wyjdzie to mamy zeobic bardziej szczegółowe i oboje testy genetyczneA badaliscie nasienie?
poziomkowa00
Noo ja napewno nie wytrzymam do tego 22@poziomkowa00 to co, przepisujemy się z testowaniem na środę?Ja mam w sumie na czwartek, ale chyba tyle nie wytrzymam
![]()
penguinlicious
Moderator
Możesz zostawić czwartek na taki ostateczny sik@poziomkowa00 to co, przepisujemy się z testowaniem na środę?Ja mam w sumie na czwartek, ale chyba tyle nie wytrzymam
![]()
penguinlicious
Moderator
@Lunaa09 @poziomkowa00 czyli przepisać Was obie na 19.02?
poziomkowa00
Tak mnie możesz napewno przepisać@Lunaa09 @poziomkowa00 czyli przepisać Was obie na 19.02?
penguinlicious
Moderator
Cześć! Przywitam Cię klasycznie: rozgość się, ale nie na długoHejka, jestem tu nowastarania od 16 miesięcy, jak do tej pory bez skutku. W tym cyklu badanie sono hsg- jajowody drożne ale podobno przez 3 kolejne cykle większa szansa na zajście w ciążę. Dostałam też progesteron, bo mój jest ,,poprawny". Owulacja już była, także testować będę 23 lutego, bardzo proszę o zapisanie
![]()
reklama
olka11135
Cześć! Przywitam Cię klasycznie: rozgość się, ale nie na długoJesteś zapisana.
Kochana, a u Ciebie jak tam?
Podziel się: