reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Me Too Omg GIF by Bounce
dobrze że w tym również nie jestem sama bo już się kurde martwiłam . Serce by chciało a ciało jakoś tak mówi nie 😔

reklama
A jeszcze mi się przypomniało, że się mnie pytała czy planuje iść na L4, chyba wypisalaby mi dzisiaj jakbym chciała :D

Nie chce mi się chodzić na te kontrolne wizyty, ja już chce październik xD dzisiaj się siedziałam 2 godziny w kolejce, na NFZ jakbym się dostała to pewnie jeszcze dłużej będzie xD

A jeszcze mi się przypomniało, że się mnie pytała czy planuje iść na L4, chyba wypisalaby mi dzisiaj jakbym chciała :D

Nie chce mi się chodzić na te kontrolne wizyty, ja już chce październik xD dzisiaj się siedziałam 2 godziny w kolejce, na NFZ jakbym się dostała to pewnie jeszcze dłużej będzie xD
no to faktycznie duże opóźnienie 😯 na NFZ jakoś tak człowieka mniej boli ale jak się idzie prywatnie i trzeba czekać to ja osobiście się bardziej denerwuje . Myślę że każda z nas chciałaby już październik haha 😅 mam nadzieję że moja lekarka 26 też mi zaproponuje L4 haha 😅 bo normlanie w pracy usypiam dosłownie , a jeszcze nam się ludzi posypali na urlopy i L4 i mam dramat muszę na 2 stanowiska pracować 🤦

[
Mega mnie to cieszy ! Kibicowałam Ci bardzo :))))
Myślałam też o Tobie. Widzisz, samo się dobrze układa, a miałaś mieszane przeczucia. Ja jedząc moja zupę pomidorowa aż się zachlapalam, bo podskoczyłam jak to wyczytałam :))))
Poryczałam się w gabinecie. 🥹 Teraz już naprawdę wierzę że się uda 🥹

no powiem ci faktycznie kawał człowieka 🥰 dzisiaj który tydzień ? Ja byłam 6+5 i miałam 4.6 mm także u ciebie duże bobo 🥰 wiem że to się pewnej tak nie porównuje ale to jest normlanie silniejsze ode mnie żeby porównywać sobie z kimś innym i później się zamartwiać czy napewno jest okej 🤦
Dziś dokładnie 6+0 ☺️

reklama
Skierowanie na prenatalne dostałam na zasadzie: umówić się jak najszybciej i zająć sobie kolejkę 😁 I idę 1 kwietnia.
A z tymi receptami to kompletnie nie ogarniam. Tego samego dnia dostałam 2 recepty. Na Luteinę: bezpłatnie. A na Neoparin: 100% płatne.
Ja np mam neoparin bezpłatny więc może zależy od jakiegoś wskazania 🤷

Do góry