reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
dobra czyli jestem bezpieczna , najwyżej doniosę im później zaświadczenie albo i nie bo będę już na zwolnieniu lekarskim . No ogólnie upadłość formy to nie będzie moim zdaniem ( wtedy wiem że mogliby mnie zwolnić ) bo forma jako firma będzie istnieć dalej tylko jeden z oddziałów zostanie zamknięty czyli traktuje to jako likwidację miejsca pracy tak mi się wydaje . Jak myślicie , jeżeli jest 120 oddziałów pod nazwą np. biedronka i jedna się zamyka to chyba nie jest upadłość formy ? Nie wiem czy podałam dobry przykład bo biedronka chyba jest franczyzą ? 🤔
W mojej opinii jest zachowana ciągłość nawet jeśli by zamknęli 119 oddziałów a zmniejszyli z przyczyn ekonomicznych, czy biznesowych przesłanek do 1, to nadal organizacja istnieje, nie ma upadłości i wszystkich konsekwencji wynikających z tego tytułu, dodatkowo firma zachowuje jakiś Staff a tych na tak zwanym LoA jak w przypadku kobiet w ciąży musi utrzymywać w puli pracowników.

U nas będzie dokładnie taka różnica wieku jak się już maluszek się urodzi 😁 Teraz córka ma rok i 8 miesięcy 🙈 Trochę mnie to przeraża na chwile obecną i fakt, że w pierwszej ciąży się stresowałam noszeniem torby z zakupami lekkimi albo miski z praniem, a teraz na luzie dźwigam prawie 13kg dziecko każdego dnia, czasem dosypia mi na rękach w nocy 🙈
O to ja przybijam piątkę, moj synek ma 18 miesięcy i bardziej już 14kg i jest na etapie "psytula, psytula" i chcę żeby go nosić na rękach 🥹
Uważam że różnica będzie super 🥰

Dziewczyny ta Bonjesta mi już przyniosła ulgę w mdlościach, pierwszy dzień że mogę usiąść do pracy! Liczę, że jutro będzie jeszcze lepiej..

W mojej opinii jest zachowana ciągłość nawet jeśli by zamknęli 119 oddziałów a zmniejszyli z przyczyn ekonomicznych, czy biznesowych przesłanek do 1, to nadal organizacja istnieje, nie ma upadłości i wszystkich konsekwencji wynikających z tego tytułu, dodatkowo firma zachowuje jakiś Staff a tych na tak zwanym LoA jak w przypadku kobiet w ciąży musi utrzymywać w puli pracowników.
super , tak jak myślałam , dziękuję ☺️ chociaż szczerze mówić stresuje się ta rozmowa ,podobno ma być z każdym pracownikiem 😯

dobra czyli jestem bezpieczna , najwyżej doniosę im później zaświadczenie albo i nie bo będę już na zwolnieniu lekarskim . No ogólnie upadłość formy to nie będzie moim zdaniem ( wtedy wiem że mogliby mnie zwolnić ) bo forma jako firma będzie istnieć dalej tylko jeden z oddziałów zostanie zamknięty czyli traktuje to jako likwidację miejsca pracy tak mi się wydaje . Jak myślicie , jeżeli jest 120 oddziałów pod nazwą np. biedronka i jedna się zamyka to chyba nie jest upadłość formy ? Nie wiem czy podałam dobry przykład bo biedronka chyba jest franczyzą ? 🤔
No pisałyśmy Ci już tysiąc razy że jesteś bezpieczna 😘

reklama
Wgl powiem tak odbiegając od tematu mojej pracy , nigdy nie byłam obrzydliwa , nie miałam problemu z wódek różnych rzeczy ani tym żeby ktoś przy mnie rozmawiał o czymś , aktualnie ? Kolega dzisiaj opowiadał że zwymiotował w samochodzie i mało brakło żebym ja zwymiotowała , teraz weszła na główną stronę gdzie ktoś dodał zdjęcie jakiegoś skrzepu na podpasce nie wiem dokładnie ale znowu prawie 🤮 chyba jednak ciążowe objawy wchodzą jak nic

Do góry