kinga30
Fanka BB :)
Super6+1, też się obawiałam, ale już było widać wszystko.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super6+1, też się obawiałam, ale już było widać wszystko.
W mojej opinii jest zachowana ciągłość nawet jeśli by zamknęli 119 oddziałów a zmniejszyli z przyczyn ekonomicznych, czy biznesowych przesłanek do 1, to nadal organizacja istnieje, nie ma upadłości i wszystkich konsekwencji wynikających z tego tytułu, dodatkowo firma zachowuje jakiś Staff a tych na tak zwanym LoA jak w przypadku kobiet w ciąży musi utrzymywać w puli pracowników.dobra czyli jestem bezpieczna , najwyżej doniosę im później zaświadczenie albo i nie bo będę już na zwolnieniu lekarskim . No ogólnie upadłość formy to nie będzie moim zdaniem ( wtedy wiem że mogliby mnie zwolnić ) bo forma jako firma będzie istnieć dalej tylko jeden z oddziałów zostanie zamknięty czyli traktuje to jako likwidację miejsca pracy tak mi się wydaje . Jak myślicie , jeżeli jest 120 oddziałów pod nazwą np. biedronka i jedna się zamyka to chyba nie jest upadłość formy ? Nie wiem czy podałam dobry przykład bo biedronka chyba jest franczyzą ?![]()
O to ja przybijam piątkę, moj synek ma 18 miesięcy i bardziej już 14kg i jest na etapie "psytula, psytula" i chcę żeby go nosić na rękachU nas będzie dokładnie taka różnica wieku jak się już maluszek się urodziTeraz córka ma rok i 8 miesięcy
Trochę mnie to przeraża na chwile obecną i fakt, że w pierwszej ciąży się stresowałam noszeniem torby z zakupami lekkimi albo miski z praniem, a teraz na luzie dźwigam prawie 13kg dziecko każdego dnia, czasem dosypia mi na rękach w nocy
![]()
super , tak jak myślałam , dziękujęW mojej opinii jest zachowana ciągłość nawet jeśli by zamknęli 119 oddziałów a zmniejszyli z przyczyn ekonomicznych, czy biznesowych przesłanek do 1, to nadal organizacja istnieje, nie ma upadłości i wszystkich konsekwencji wynikających z tego tytułu, dodatkowo firma zachowuje jakiś Staff a tych na tak zwanym LoA jak w przypadku kobiet w ciąży musi utrzymywać w puli pracowników.
Rozumiem, ale Ty jesteś najbezpieczniejsza że wszystkich.super , tak jak myślałam , dziękujęchociaż szczerze mówić stresuje się ta rozmowa ,podobno ma być z każdym pracownikiem
![]()
oki , jeszcze mi teraz takie stresy potrzebneRozumiem, ale Ty jesteś najbezpieczniejsza że wszystkich.
Powodzenia i dawaj znać we wtorek
No pisałyśmy Ci już tysiąc razy że jesteś bezpiecznadobra czyli jestem bezpieczna , najwyżej doniosę im później zaświadczenie albo i nie bo będę już na zwolnieniu lekarskim . No ogólnie upadłość formy to nie będzie moim zdaniem ( wtedy wiem że mogliby mnie zwolnić ) bo forma jako firma będzie istnieć dalej tylko jeden z oddziałów zostanie zamknięty czyli traktuje to jako likwidację miejsca pracy tak mi się wydaje . Jak myślicie , jeżeli jest 120 oddziałów pod nazwą np. biedronka i jedna się zamyka to chyba nie jest upadłość formy ? Nie wiem czy podałam dobry przykład bo biedronka chyba jest franczyzą ?![]()
Nie myśl o tym za dużo, jesteś bezpieczna a i może zaraz na zwolnieniu będziesz i będzie wsyztsko git.oki , jeszcze mi teraz takie stresy potrzebne![]()