reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Szkoda że nie miałaś testu o czułości 10. Ale dzień przed miesiączką to nawet te 25 powinny być mocniejsze. Masz jeszcze test na jutro ?
To nie jest powiedziane.. U mnie przy pierwszej ciąży zrobiłam test dopiero w dniu spodziewanej miesiączki I też był tylko mały duszek. A obecnie prawie dwulatek w domu :)

reklama
Dziewczyny , jak to z gorączką w pierwszych dniach ew. Ciąży ?
Ja dzisiaj od rana męczę się z temp powyżej 39, dosłownie zwaliło mnie z nóg . Na jutro termin miesiączki , zrobiłam dzisiaj rano test czułości 25- też jakiś słaby duszek … i teraz moje pytanie - czy przy ewentualnej wcześniej ciąży stosować sam paracetamol ? ( tak wyczytałam w internecie ) .
Jutro idę do lekarza z tym grypskiem
Pozdrawiam. W załączeniu zdjęcie kolejnego duszka :)
Ja byłam chora właśnie po owulacji, gorączkę miałam powyżej 38 stopni i lekarz mówił aby stosować paracetamol i będzie on bezpieczny gdyby ewentualnie rozwijała się ciąża 😊

To prawda, wystarczy późniejsza owulacja 😊
Noo ale wtedy z automatu okres się przesuwa 😅jak np owulacja była 2 dni później,to okres też planowo powinien być 2 dni później
Więc jak ktoś zrobi test w dzień planowanej miesiączki tak jak myślał (gdyby owulacja się nie przesunęła) ,to się jednak okazuje że było to 2 dni przed planowaną miesiączką

Ja przyklejałam zwykłym klejem w sztyfcie i się elegancko trzymały 😆
ooo dzięki 😁 myślałam, że się nie będą trzymać i zaczęłam taśmą dwustronną, ale wkurzające strasznie odrywać takie mini kawałki 🤣
Dziś 10dc, ale jestem ciekawa kiedy będzie pik 🤭 obstawiam, że za tydzień

Dziewczyny , jak to z gorączką w pierwszych dniach ew. Ciąży ?
Ja dzisiaj od rana męczę się z temp powyżej 39, dosłownie zwaliło mnie z nóg . Na jutro termin miesiączki , zrobiłam dzisiaj rano test czułości 25- też jakiś słaby duszek … i teraz moje pytanie - czy przy ewentualnej wcześniej ciąży stosować sam paracetamol ? ( tak wyczytałam w internecie ) .
Jutro idę do lekarza z tym grypskiem
Pozdrawiam. W załączeniu zdjęcie kolejnego duszka :)

Tak. I zdecydowanie już brać. Bo na tym pierwszym etapie temperatura powyżej 38 nie jest dobra

reklama
Do góry