Liana93
Fanka BB :)
Dużo pracy nad głową u mnie- wcześniej miałam zaburzenia odżywiania i byłam w ciągłej diecie. A ponad rok temu zmieniłam podejście - powoli zaczęłam zmieniać nawyki przez które nie mogłam schudnąć. Plus oczywiście deficyt- Fitatu i nie będę ukrywać początkowo też byłam na lekach które bardzo mi pomogły wytrwaćJa się pytam jak zrobiłaś, ja miałam wagę 72 a teraz mam 86 przy wzroście 174 i to jest za dużo... 72 była odpowiednią... dawniej jadłam co podpadnie ważyłam 60kg a od ciąży... nie muszę jeść spodkiego a waga leci.. brak ruchu... bo praca siedzącą, dowozenie dziecka do przedszkola... chociaż kondycja najgorsza nie była... bo i po gorach chodziłam. Lekarka twierdzi że od skoków mojej insuliny... że więcej ruchu.
Jesteśmy na podobnym etapie- ja umówiłam wizytę na 11Ja mam dziś 4+1, daj znać jutro co i jak
Ps. Ja jeszcze wizyty nie mam umówionej, ale myślę że umowie po 10 marca![]()
Ten ból jak nagle wstaniesz to chyba to zrostów po cc. Bo ja mam tak często i mi lekarz mówiła że to zrostyCodziennie jakieś są, nie bardzo jak na okres, dziwne rozciąganie, pobolewanie itd, z tym że ja już znam te bóle i mnie nie martwią, znam też skurcze typowe porodowe, ale to na pewno nie to
Jeszcze co mam na pewno, to kiedy gwałtowniej wstanę, to mocno zakłuje w podbrzuszu.