Klemensa
Fanka BB :)
Ja tylko 6Ja juz po badaniach, wy też miałyście tyle fiolek krwi? 7Dobrze, że sobie paczka kupiłam bo bym padła
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko 6Ja juz po badaniach, wy też miałyście tyle fiolek krwi? 7Dobrze, że sobie paczka kupiłam bo bym padła
![]()
ma ten i inne też . Ogólnie na ten stronie światowej jest ,może na tamtej też ale nie wiem do jakiego województwa jest przypięty , ale nie do mojegoCzyli na swojej stronie ma ten certyfikat czy inne??
No to jak jest to wszystko się zgadzama ten i inne też . Ogólnie na ten stronie światowej jest ,może na tamtej też ale nie wiem do jakiego województwa jest przypięty , ale nie do mojego
Mamy w ten sam dzień, ja idę na 11Dobra sprawdziłam na światowej stronie i tam jest ten lekarz . Najwyraźniej musi być jakiś podany w innym mieście dlatego mi nie znajduje go na tej stronie co dodałyscie . Także zapisałam się na badania na 26.03moge przyjść z mężem
![]()
Bo to chyba jest tak, że te FMF certyfikaty trzeba odnawiać, jeździć na te doszkalania. Może już to zaprzestał a kiedyś faktycznie był członkiem FMFa na swojej stronie ma normalnie dodane certyfikaty , to ja już sama nie wiem
Jeśli dobrze pamiętam to możesz złapać półpasiec ale są dość małe szanseDziewczyny a ja mam ospe w domu, dziecko drugi tydzień siedzi w domu żeby nic nie złapać i masz Ci los... ja przeszłam jak byłam mała. Zagraża mi to bardzo?
Wczoraj się źle czułam ale dzisiaj jest ok. Teraz ro mnie wszystko swędzi ale to chyba standard.Jeśli dobrze pamiętam to możesz złapać półpasiec ale są dość małe szanse