reklama
raisonnablement
Fanka BB :)
Powodzenia!@annn1 też trzymam kciukasy
Masakra dziewczyny jak mnie jajniki ciągną, do tego nabieram wody. Jutro kolejny podgląd i pewnie będzie wyznaczana punkcja.

Pierwsze 🥰
annn1
Mamy w grze nadal 2 zarodki
jeden ładnie się podzielił i rozwija się prawidłowo, wygląda również dobrze. Drugi jest troszkę słabszy na ten moment jest na etapie moruli ale nadal się dzieli, więc nie skreślają go, dają mu szansę żeby nadrobił czas. Jeden i drugi będzie jeszcze do jutra obserwowany, żeby jutro pobrać materiał do badania.
Niech się tylko do jutra nic nie wykrzaczy

Niech się tylko do jutra nic nie wykrzaczy

Motylkowa!
SuperMamy w grze nadal 2 zarodkijeden ładnie się podzielił i rozwija się prawidłowo, wygląda również dobrze. Drugi jest troszkę słabszy na ten moment jest na etapie moruli ale nadal się dzieli, więc nie skreślają go, dają mu szansę żeby nadrobił czas. Jeden i drugi będzie jeszcze do jutra obserwowany, żeby jutro pobrać materiał do badania.
Niech się tylko do jutra nic nie wykrzaczy![]()

To oczekiwanie na wyniki hodowli i wyniki pgta wspominam chyba najgorzej z całego procesu. Zastrzyki do przy tym pikuś.
annn1
Ok tak. Zastrzyki i nawet złe samopoczucie przy tym to dla mnie nic w porównaniu z tym oczekiwaniem na wynik hodowli. Co prawda nie wiem jak to jest na późniejszych etapach ivf ale na ten moment to jest najcięższy etap dla mnie.Superniech się dalej pięknie dzielą komóreczki
To oczekiwanie na wyniki hodowli i wyniki pgta wspominam chyba najgorzej z całego procesu. Zastrzyki do przy tym pikuś.
Motylkowa!
Wydaje mi się że to wynika z tego że nie mamy nad ta częścią procesu żadnej kontroli i jedyne co w tym czasie robimy to czekamy na telefon. Brrr. Ściskam mocno! Jesteście bardzo dzielni!Ok tak. Zastrzyki i nawet złe samopoczucie przy tym to dla mnie nic w porównaniu z tym oczekiwaniem na wynik hodowli. Co prawda nie wiem jak to jest na późniejszych etapach ivf ale na ten moment to jest najcięższy etap dla mnie.
LadyCaro
dla mnie też to najgorsza część, nawet gorsza od oczekiwania na wynik transferu.Ok tak. Zastrzyki i nawet złe samopoczucie przy tym to dla mnie nic w porównaniu z tym oczekiwaniem na wynik hodowli. Co prawda nie wiem jak to jest na późniejszych etapach ivf ale na ten moment to jest najcięższy etap dla mnie.
reklama
Hermeneg