Devin
Moderator
Może i racja.ja przed tamtym transferem nie uprawiałam seksu, może czas to zmienić, jeśli będzie szansa![]()
Bożenka rozluźniona, głowa bardziej wyluzowana, może to przepis na sukces
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może i racja.ja przed tamtym transferem nie uprawiałam seksu, może czas to zmienić, jeśli będzie szansa![]()
myślałam, że niewskazane jest robienie dla zarodka posłania z nasieniaMoże i racja.
Bożenka rozluźniona, głowa bardziej wyluzowana, może to przepis na sukces![]()
Kurcze, powiem Wam, że zupełnie nie mam siły dbać o dietę na tej stymulacji... Staram się pić wodę i jeść białko, ale też jadłam dziś batona, bułkę zwykłą, bo miałam rano spotkanie...
Przed chwilą zjadłam makaron z pesto, bo nie miałam weny na nic zdrowego... dobrze, że chociaż dorzuciłam tofu dla białka.
Wtedy to miałam wenę, żeby to ogarniać a teraz kompletnie nie.
ja na maczka po transferze się wybioręU mnie dzisiaj dietowy kryzys i byliśmy w Maczku![]()
Tylko w badaniu był brany pod uwagę seksik z prezerwatywąmyślałam, że niewskazane jest robienie dla zarodka posłania z nasienia![]()
Może to nasienie wyżera drogę do wgryzania sięmyślałam, że niewskazane jest robienie dla zarodka posłania z nasienia![]()
To ja do uzyskania informacji o wyniku hodowli zrobiłam nam kilka dni rozpusty, zero supli i przyjemności jedzenioweKurcze, powiem Wam, że zupełnie nie mam siły dbać o dietę na tej stymulacji... Staram się pić wodę i jeść białko, ale też jadłam dziś batona, bułkę zwykłą, bo miałam rano spotkanie...
Przed chwilą zjadłam makaron z pesto, bo nie miałam weny na nic zdrowego... dobrze, że chociaż dorzuciłam tofu dla białka.
Wtedy to miałam wenę, żeby to ogarniać a teraz kompletnie nie.
nie posiadam takich rzeczy w domuTylko w badaniu był brany pod uwagę seksik z prezerwatywą![]()
więc pierzynka zostaje poza domem
![]()
ja na maczka po transferze się wybiorę![]()
no u nas też, ale nikt nie może mnie powstrzymać, żeby sobie już planować co będzie jakU nas to jeszcze niepewny temat więc trochę wybiegłam w przyszłość![]()