Owulacja
Fanka BB :)
To jutroA za mną już wczoraj pierwszy shot leków na stymulacje. W czwartek pierwszy monitoring.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jutroA za mną już wczoraj pierwszy shot leków na stymulacje. W czwartek pierwszy monitoring.
U nas było słabe nasienie z 0% morfologią, in vitro ICSI, a zaplodnili tylko wymagane 6, mimo większej ilości dojrzałych komórek. Tylko to była pierwsza procedura, może dlatego.Czy ktoś zapładnia wszystkie occyty ze względu na złe nasienie?
Mamy wyniki i bardzo słabe nasienie wyszło![]()
Mi tez się tak robiło.Nie są to pecherzyki powietrza ?![]()
Tak, dokładnie w tym samym miejscu trzymam co poprzednie. Pomyłka nie wchodzi w grę bo wyjęłam z lodówki stary zanim wsadziłam nowy. No nic, jadę na wizytę teraz to się dowiem.A jeszcze mi tak wpadło do głowy. Trzymasz go na tej samej półce co ten który się nie wytrącił? Ogólnie im niżej w lodówce tym niższa temperatura. Może jest aż za niska dlatego się wytrąciło. A może pomyliłaś ampułki starego z nowym?
My, ale oprócz tego jeszcze niskie amh, więc nie wiem czy na samo nasienie by nam zapłodnili wszystkieCzy ktoś zapładnia wszystkie occyty ze względu na złe nasienie?
Mamy wyniki i bardzo słabe nasienie wyszło![]()
Właśnie ja mam wrażenie też, że bardziej mnie boli niż ostatnioMi tez się tak robiło.
Bałam się...ale po prostu bardziej bolało przy podawaniu
A i zawsze trochę tej piany zostało w fiolce.