reklama
93kora
Moderator
Możliwe, nie zawsze wszystko jak w zegarku musi być.Dziewczyny mam dzisiaj 8dc to możliwe żeby była tak szybko owulacja ? Ogólnie cykle mam 27dc
Możesz mieć też owulację przy cyklach 27 dniowych, np w 17 dniu.
Tak, też miałam szybciutko bo w 12dc przy cyklach 31-32 dni.Dziewczyny mam dzisiaj 8dc to możliwe żeby była tak szybko owulacja ? Ogólnie cykle mam 27dc
Patii26
Fanka BB :)
No właśnie, bo pojutrze już marzec, więc jakaś chętna na założenie ?Ja czekam aż pojawią się marcowe kreski, może reszta też, stąd ta cisza![]()
Może znowu @penguinlicious by była chętna ? Czy już przerwa od zakładania wątku ?
Patii26
My w lutym jednak się nie staraliśmy, bo w dni płodne się z narzeczonym posprzeczaliśmy i ochota na seks i starania przepadłaAa i też czekam na marcowe kreseczki, aby Wam kibicować, listopadowe mamusie czekają![]()
Więc czekam na marcowe kreski
No to wychodzi bardzo podobnieTak, też miałam szybciutko bo w 12dc przy cyklach 31-32 dni.
kate.morgan
A ja bardzo polubiłam tą grupę, czułam wsparcie i zrozumienie. Też mam w marcu urodziny i życzę wam wszystkim szczęśliwych i nudnych ciąż 
callina
Trzymaj się, dużo zdrówka! :*A ja bardzo polubiłam tą grupę, czułam wsparcie i zrozumienie. Też mam w marcu urodziny i życzę wam wszystkim szczęśliwych i nudnych ciąż![]()
W którym cyklu udało się zajść?
DomkaAtomka
Mi się bardzo mocno wydłużył ten cykl i wiele wskazuje na to że w lutym w ogóle nie będę miała okresu
jeśli w weekend nie przyjdzie to w przyszłym tygodniu idę do ginekologa
reklama
A Ty poszłaś na październikowe mamy?A ja bardzo polubiłam tą grupę, czułam wsparcie i zrozumienie. Też mam w marcu urodziny i życzę wam wszystkim szczęśliwych i nudnych ciąż![]()
Podziel się: