Patii26
Fanka BB :)
Kiedy masz ?A ja bardzo polubiłam tą grupę, czułam wsparcie i zrozumienie. Też mam w marcu urodziny i życzę wam wszystkim szczęśliwych i nudnych ciąż![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz ?A ja bardzo polubiłam tą grupę, czułam wsparcie i zrozumienie. Też mam w marcu urodziny i życzę wam wszystkim szczęśliwych i nudnych ciąż![]()
Dzień po dniu, ja Cię kręcęKiedy masz ?Moja córka 25.03 4 latka, a ja 26.03 i 30stka
![]()
Czekaj, czekaj. Zapomniałaś chyba wspomnieć, ze w tym cyklu miałaś owu prawdopodobnie w 9dc i właśnie z tego jest teraz ciążaTak, też miałam szybciutko bo w 12dc przy cyklach 31-32 dni.
Ja w poprzednim cyklu miałam owu w 15dc, a cały trwał 29 dni. Więc tak jak Kora pisze, może być różnieDziewczyny mam dzisiaj 8dc to możliwe żeby była tak szybko owulacja ? Ogólnie cykle mam 27dc
Ja już dwa wątki kreskowe prowadziłam w ciągu tego roku jak tu jestem, więc chętnie ustąpię pola komuś innemuNo właśnie, bo pojutrze już marzec, więc jakaś chętna na założenie ?![]()
Może znowu @penguinlicious by była chętna ? Czy już przerwa od zakładania wątku ?![]()
Też mam tak z córcia tylko w październiku , dzień po dniuKiedy masz ?Moja córka 25.03 4 latka, a ja 26.03 i 30stka
![]()
Ja mogłabym prowadzić i założyć wątek ale mi się po prostu nie chceJa już dwa wątki kreskowe prowadziłam w ciągu tego roku jak tu jestem, więc chętnie ustąpię pola komuś innemuChociaż nie jest to dla mnie jakoś szczególnie uciążliwe, więc jak się nie znajdzie chętna, to mogę przejąć. Ale serio dziewczyny, to nie jest żadna rocket science i nikt nie gryzie
![]()
Przykro miWlasnie skończyłam oglądać i jeśli któraś z Was ma Netflix to polecam...Kopenhaska historia miłosna. A tak poza tym to oczywiście test zrobię jutro ale sama nie wiem czy wolałabym w tej sytuacji żeby był pozytywny czy negatywny. Pokłóciliśmy się okropnie i A. od tygodnia jest u rodziców. Myślę nad zakończeniem tego związku i jeśli tak będzie to pożegnam się ze staraczkami ale będę poczytywać![]()