reklama
Uprzejmie informuję, że wykonałam test
ma być w poniedziałek, test oczywiście negatywny. Co jeszcze nic nie oznacza, bo przy pierwszej ciąży pozytywny wyszedł w dzień albo dopiero dzień po spodziewanym okresie, dokładnie nie pamiętam. Więc postaram się chociaż jutro nie testować, ale cóż, to silniejsze ode mnie 
Fati1998
Fanka BB :)
Ja przestałam robić bo mi nie wychodzą, nie wiem czy to kwestia tego, że bardzo dużo piję czy czego. Teraz się po prostu opieram na monitoringu u lekarza, śluzie i bólu owulacyjnymZaczęłam się zastanawiać, że coś te moje testy nie ciemnieją.. może jest jeszcze przed owulacją a może po prostu cykl bezowulacyjny?![]()
callina
I jak u ciebie to wygląda? Kiedy jest ból owulacyjny a kiedy owulacja?Ja przestałam robić bo mi nie wychodzą, nie wiem czy to kwestia tego, że bardzo dużo piję czy czego. Teraz się po prostu opieram na monitoringu u lekarza, śluzie i bólu owulacyjnym
Fati1998
U mnie idealnie w dzień owulacji i to jest też u mnie ostatni dzień płodnego śluzu ale wiem, że każdy ma inaczejI jak u ciebie to wygląda? Kiedy jest ból owulacyjny a kiedy owulacja?
U mnie raczej też, do tego w tamtym cyklu nie miałam śluzu typowo płodnegoU mnie idealnie w dzień owulacji i to jest też u mnie ostatni dzień płodnego śluzu ale wiem, że każdy ma inaczej![]()
callina
tak, tak, każda inaczej, ale zbieram info hahaU mnie idealnie w dzień owulacji i to jest też u mnie ostatni dzień płodnego śluzu ale wiem, że każdy ma inaczej![]()
u mnie śluz płodny jakiś słaby w tym miesiącu..mniej rozciągliwy , ale straszne uczucie mokrości.
ból owulacyjny wczoraj największy, na testach jeszcze nie ma piku. zobaczymy wieczorem
reklama
StaraStaraczkaNew
@paola121214 jak syn się czuje? Jak dajesz radę?
Podziel się: