reklama
MamaR
Fanka BB :)
Ja bym i tak działała na wszelki wypadekJa dzisiaj po ostatnim monitoringu w tym cyklu - niestety bezowulacyjny. Pęcherzyk zatrzymał się na 21 mm, dzisiaj powinien się eksportować z jajnika a dziad się zapada![]()

Będziemy w takim razie razem później czekać na testowanietakmamy pik w podobnym czasie to będziemy może testować w podobnym terminie
![]()

callina
mam 11 testów ciążowych także ...Będziemy w takim razie razem później czekać na testowaniepowodzonka
![]()

powodzenia dla was!
(P.S. mam zapas owulacyjnych i nimi też spróbuję wykryć ciążę tak jak 6 lat temu, a co!

o którą ciążę się staracie?
Futrzak1987
Początkująca w BB
[/QUOT
obawiam się, że mój CCC (cień cienia cienia) to tylko psikus testów z Allegro i nie dotrwam do poniedziałku bez
mam dziś straszne humory, chodzę nabzdyczona jak osa i jeszcze na czubku nosa wyskoczyły mi takie syfki jak przed okresem i przed owulacją 
Jedynie ból piersi mnie dziwi, zawroty głowy i mdłości raz po raz, tego nigdy przed okresem nie miałam, podbrzusze też mnie inaczej pobolewa. Cóż, trzeba wypić melisę bo pozabijam dzisiaj wszystkich
i cierpliwie czekać. Małżonka w pierwszej kolejności dopadnę, bo uważa, że wszystko sobie wymyślam 
Ja też dziś czuję się jak na okresJa robilam zastrzyk 16.02 i dzis to bedzie Ovirtelle 13 plus i 12/11 dpo. Jade do sklepu i bede testowac. Ale raczej nie udalo sie bo czuje ze sie zbliza okres..![]()

Jedynie ból piersi mnie dziwi, zawroty głowy i mdłości raz po raz, tego nigdy przed okresem nie miałam, podbrzusze też mnie inaczej pobolewa. Cóż, trzeba wypić melisę bo pozabijam dzisiaj wszystkich

O drugą , mamy już córeczkę , 17 miesięcy skończy za 3 dnimam 11 testów ciążowych także ...działamy i czekamy
powodzenia dla was!
(P.S. mam zapas owulacyjnych i nimi też spróbuję wykryć ciążę tak jak 6 lat temu, a co!)

A z ciekawości , jak wykryć ciążę testami owulacyjnymi?mam 11 testów ciążowych także ...działamy i czekamy
powodzenia dla was!
(P.S. mam zapas owulacyjnych i nimi też spróbuję wykryć ciążę tak jak 6 lat temu, a co!)

Roma_ntiko
Staracie się o pierwsze?[/QUOT
Ja też dziś czuję się jak na okresobawiam się, że mój CCC (cień cienia cienia) to tylko psikus testów z Allegro i nie dotrwam do poniedziałku bez
mam dziś straszne humory, chodzę nabzdyczona jak osa i jeszcze na czubku nosa wyskoczyły mi takie syfki jak przed okresem i przed owulacją
Jedynie ból piersi mnie dziwi, zawroty głowy i mdłości raz po raz, tego nigdy przed okresem nie miałam, podbrzusze też mnie inaczej pobolewa. Cóż, trzeba wypić melisę bo pozabijam dzisiaj wszystkichi cierpliwie czekać. Małżonka w pierwszej kolejności dopadnę, bo uważa, że wszystko sobie wymyślam
![]()
Futrzak1987
Początkująca w BB
O trzecie. W poprzednich ciążach nie miałam żadnych objawów oprócz spóźnionej @ a dopiero ok. tydzień po terminie @ pociemnienie brodawek i pozytywny testStaracie się o pierwsze?![]()

reklama
Roma_ntiko
Ale superO trzecie. W poprzednich ciążach nie miałam żadnych objawów oprócz spóźnionej @ a dopiero ok. tydzień po terminie @ pociemnienie brodawek i pozytywny test![]()